Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League 2007/2008 Wisła Kraków
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Marcin28J
Chciałbym pokazać wam moje ML tak jak Rivaldinho, tylko że w trybie gazetki. Na początek mam dwie uwagi:
1.Przy okienku transferowym będę czasami sprowadzał tych piłkarzy z OE i II ligi których zrobiłem w "create player".
2.Będę trochę zmyślał tak jak było w FM że np. Wisła otrzymała 1.000.000 zł za wygranie D2 CUP....

To zaczynamy
wink.gif

Marcin28J
A sorki mam pytanie jak wstawić obrazek z komputera nie ze strony z góry thx
BoBaN
wchodzisz na strone www.imageshack.us i tam uploadujesz obrazek.
bezpośrednio z komputera nie wrzucisz obrazka na forum.
Rivaldinho
Witam, życze powodzenia i wytrwałości.
Będe zaglądał tutaj tongue.gif
Marcin28J
Cytat(Rivaldinho @ Jan 6 2008, 15:50:02) *
Witam, życze powodzenia i wytrwałości.
Będe zaglądał tutaj tongue.gif

Dzięki Zapraszam smile.gifsmile.gifsmile.gif
Marcin28J
Skład tworzą:

Mariusz Pawełek

Obrońcy:
Cleber
Dariusz Dudka
Marcin Baszczyński
Arkadiusz Głowacki

Pomocnicy:
Mauro Cantoro
Radosław Sobolewski
Rafał Boguski

Napastnicy:
Jean Paulista
Andrzej Niedzielan
Paweł Brożek

Rezerwowi:Marcin Juszczyk,Michael Thwaite,Mariusz Magiera,Adam Kokoszka,Tomas Jirsak,Marek Zieńczuk,Kamil Kosowski,Piotr Brożek,Patryk Małecki,Piotr Ćwielong,Jacob Burns

JuveR
Nie wiem jak wam, ale mi obrazek nie działa. Życzę wytrwałości wink.gif
Marcin28J
No wiem że nie działa u mnie inne rano działały ale popołudniu nie dzięki wam wszystkim wink.gif
Marcin28J
Game level-professional
Master league level-hard
Player development-Yes
Transfer frequency-Normal
Hidden/classic players-yes
Reset prevention feature-No
Game Time-10 min.

W sobotnie popołudnie Wisła rozpocznie nowy sezon miejmy nadzieje że dobry. Pierwszy mecz Wisła zagra z IFK Goteborg.

1Kolejka,2 liga

0-0

W sobotnie popołudnie w słonecznym Krakowie zaczynamy sezon,cel gospodarzy:3 punkty.

No to zaczynamy...
Do 32 minuty nie działo się nic ciekawego aż to IFK jako pierwsi zrobili atak jest tu Sigurdsson podanie do Alexanderssona rajd Głowacki nie potrafi go zatrzymać strzał...Pawełek wyparowuje piłkę na rzut rożny.
W 44 minucie Andrzej Niedzielan wjeżdża z piłką w pole karne strzał słupek!!! ajjj dzieje się tam Paulista dobija nieee blokada gdyby nie jeden z piłkarzy IFK by byłgol Jeana Paulisty
Do 74 minuty nie działo nic się ciekawego tylko piłka po stronie IFK i bieganie w środku boiska ale teraz niedzilan lewą flanką dośrodkowanie Paweł Brożek główka nie czysta obrona bramkarza...wybicie na rzut rożny

KONIEC!!! W tym meczu nie było nic ciekawego ciekawa była gra Clebera która zasłużył na wyróżnienie jego piękne wślizgi rozbijały podania piłkarzy IFK do zobaczenia...

Posiadanie piłki 40-60 %

barman_2000
edytuj posty bo % dostaniesz, a poza tym to ciekawy jestem jak Ci to wyjdzie, powodzenia
BoBaN
wszystko ładnie ale staraj się edytować posty a nie dublować je jeden po drugim bo Cie ktoś procentami poczęstuje.
marcin_p
Fajnie, ze bedziesz prowadzic nawet gazetki z meczów. Jestem ciekawy jak to bedzie wygladac. Zycze ci wytrałosci w pracy i powodzenia.
Marcin28J
Cytat(marcinpiast11 @ Jan 7 2008, 17:40:13) *
Fajnie, ze bedziesz prowadzic nawet gazetki z meczów. Jestem ciekawy jak to bedzie wygladac. Zycze ci wytrałosci w pracy i powodzenia.

Hehehh dzięki tylko nie mam pomychła na tytuł nie wiem może "master league" sorki ale cos obrazki nie działają cieżko idzie ale jakoś tam będzie wink.gif pomóżcie zrobić mi tytuł do gazetki a i aha teraz będę troche mniej grał bo będę w robił różne zdjęcia do gazetki "newsy" itd. ale to się nadrobi mam fajny artykuł tylko musze zdjęcia porobić i pokaże
Tomak
Żeby zamknąć kwestię obrazków:

1. Wbijasz na www.imageshack.us
2. Wybierasz obrazek z dysku, który chcesz wrzucić. Klikasz upload.
3. Czekasz chwilę.
4. Po załadowaniu wybierasz link, który znajduje się na samym dole. (gdy obrazek jest duży, wybierasz DRUGI link od góry - na forum ukaże się miniaturka, po której kliknięciu pokaże się obrazek w pełnej okazałości.
5. Wchodzisz na forum, piszesz posta.
6. Aby wstawić link, używasz taga
7. Wsio ;]
Marcin28J
2 Kolejka,2 Liga

Dziś Wisła rozegra drugi mecz przeciwko Fenerbahce na wyjeżdzie...Powodzenia wink.gif

Przedmeczowy wywiad z Pawłem Brożkiem

Redaktor:Cześć Paweł!
Paweł:Witam!
Redaktor:Jak się czujesz przed meczem z fenerbahce?
Paweł:Dobrze musimy pokazać dziś że umiemy zdobyć 3 punkty, choć jesteśmy na wyjeździe.
Redaktor:Po słabym występie z ifk nie przejmujesz się?
Paweł:Nie to był inny początek niż spodziewaliśmy się, nie umieliśmy się utrzymać przy piłce.
Redaktor:Czy będą zmiany w składzie?
Paweł:Prawdopodobnie z Arka Głowackiego wejdzie dziś od 1.minuty Adam Kokoszka.
Redaktor:Dziękuję za rozmowe!!

Dziś zagram z celticem będzie ciekawie.........smile.gifsmile.gifsmile.gif
Marcin28J
Oto mecz z Celticem:
Narazie jeszcze przerabiam artykuł bo mi źle wyszedł
MakssPl

Trochę popracuj na estetyką i układem strony... a, i po co te loga w poście wyżej?

I to " W drugiej połowie nie działo się nic ciekawego.." WtF! mogłeś napisać czy fenerbache się starało strzelić gola, czy raczej się bronili...
Pelas
pomysł z tą gazetką bardzo dobry..: lecz wykonanie już nie teges..; duszy polonisty zapewne nie masz..wink.gif;D
Orange_91
Zgadzam się z kolegą wyżej pisałeś to tak na szybko nawet nie napisałeś co sie działo w 2 połowie. Jeśli nie działo sie zbyt wiele to można by chociaż trochę te przeciętne akcje w 2 połowie ubarwić w opisie a tak to wyszło parę zdań i nic więcej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.