Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs: Zostań Noulajfem Roku!
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano
Jak wszyscy, chyba, dobrze wiemy, już jutro są imieniny Sylwestra i, co za tym idzie, będziemy inicjować nowy rok - 2008.
Większość z nas będzie wtenczas świętować, lub leczyć pylice. Nie zapominamy jednak o tych, których miłość do naszego serwisu jest większa, niż Bakel i korzeń razem wzięci (drogi StraYu, oto wyzwanie dla Ciebie!). Dla nich właśnie organizujemy poniższy konkurs.

Zasada jest bajecznie prosta. Tytuł noulajfa, miłośnika IO, roku otrzyma ten, który napisze post jak najbliżej godziny 00:00 w nocy z 31.12.2007 na 01.01.2008.
Jedyną regułą jest to, że jeden juzer może napisać tylko jeden post.

Szczęśliwy zwycięzca otrzyma dożywotnią rangę na forum, której brzmienie to: Noulajf roku 2007.
Zapraszamy do zabawy!:)
JuveR
hmm... Takie pytanko. Tego posta trzeba napisać w tym temacie, czy obojętnie w jakim dziale ??? biggrin.gif
siano
W tym temacie.
Umawiamy się, że po 23:50 podwójne postowanie będzie równoznaczne z dyskwalifikacja.
Krzysiu12
a jak np. u kogoś zegarek sie spuźnia albo coś, i jemu sie bd wydawać, że trafił z godziną, a tu lipa...
BoBaN
jestem Ciekaw czy miałbym dać posta który będzie zgodny z czasem na forum czy z tym czasem który mam w zegarze w windowsie. po zaktualizowanym czasie w zegarze mam załóżmy 15 27 a na forum jest 15 28 w ustawieniach a mam wybraną tą samą strefe czasową itp. co jest nie tak?tongue.gif
kksm
Ja proponuje administratorowi aby na ten czas konkursu wstawił na górze strony zegar, ale musi to być taki zegar aby był zgodny z tym z forum i pokazywał sekundy. Wtedy nie powinno być problemów.
Mortin
widze, ze rywalizacja bedzie zacieta ;D
JuveR
Cytat(Mortin @ Dec 30 2007, 20:55:00) *
widze, ze rywalizacja bedzie zacieta ;D

No, na pewno tongue.gif Ja raczej nie będę w stanie wejść na forum o tej godzinie biggrin.gif

Cytat
Szczęśliwy zwycięzca otrzyma dożywotnią rangę na forum, której brzmienie to: Noulajf roku 2007.
Zapraszamy do zabawy!:)

Dlaczemu dożywotnią ? Tewn tytuł powinien być na cały rok 2008, a później kolejny konkurs tongue.gif
kostek
Po jakiego czorta tu śmiecicie?
Jutro będziecie pisać!

CICHO!
lazy_bum
Pierwszy!

To nie dizś. ?;
Raffels
Kurwa, spoznilem sie. :/// Ale bede na podium.
Drugi!!!

No to co ludzi straszysz. :/
norek
Trzeci!
jutro?! ;/
bilak
chyba wiadomo że to ma być na poczatku 2008 roku ...

trzeba być intelgentym...
rychal(rsix)
Noulajf roku 2007! - o ja... laugh.gif
RBK
OBECNY biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - No i Drugi... tongue.gif Rewanż za rok smile.gif
maciek_ssi
Przegrałem. :/
qwerte
Czwarty
qazwsx
Zaszczytne 5-te miejsce biggrin.gif
whan
Witamy w nowym roku. Zainteresowanie konkursem przeszło nasze najśmielsze oczekiwania...

Tytułem Noulajf Roku 2007 zostaje obdarowany rychal.

Pokonanym dziękujemy za zainteresowanie, jednocześnie zapraszamy Was już za 366 dni wink.gif
norek
Cytat(bilak @ Dec 31 2007, 10:15:07) *
chyba wiadomo że to ma być na poczatku 2008 roku ...

trzeba być intelgentym...

Trzeba mieć inteligencję, trzeba. Jednak niewyczucie ironii jest kompletnym świadectwem nieposiadania jej...

No no rychal, graty. Ciężko było przebić 00:00. Czas już chyba spać. Szczęśliwego 2008.
kemocik
Gratulacje rychal biggrin.gifD

Szczęśliwego ;P

Pozdrawiam.
coley
nieźle przycelowałeś wink.gif
sprawdźcie czy nie czitował biggrin.gif
JuveR
łał, to ci wyszlo rychal biggrin.gif Trudny wynik do pobicia tongue.gif
Happy New Year smile.gif
Jacmen
Gratuluję ci ale straciłeś piękne chwile jak można o północy siedzieć przy kompie i to w nowy rok, trzeba świętować w takim czasie, nie mam pojęcia i dlatego gratuluje ci podwójnie. Ja sie zabawiłem masakrycznie i wypicie szampana równo o północy, zabawa z laskami i kumplami było lepszym przeżyciem niż siedzenie jak dziecko neo przy kompie. Pozdrawiam i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU FOR ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!
norek
Czitowal, sam mu bota pisalem. Jak widac dziala bezblednie.
Jacmen
A mi też kiedyś napiszesz, jak cię poproszę?? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
rychal(rsix)
Cytat(jacmen @ Jan 1 2008, 12:35:27) *
Gratuluję ci ale straciłeś piękne chwile jak można o północy siedzieć przy kompie i to w nowy rok, trzeba świętować w takim czasie, nie mam pojęcia i dlatego gratuluje ci podwójnie. Ja sie zabawiłem masakrycznie i wypicie szampana równo o północy, zabawa z laskami i kumplami było lepszym przeżyciem niż siedzenie jak dziecko neo przy kompie. Pozdrawiam i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU FOR ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!

Drogi kolego.. nie jestem żadnym dzieckiem neo.. po prostu mam kontuzję (zerwaną torebkę stawową w kolanie) a co za tym idzie nie mogę chodzić, tak więc sylwester spędziłem leżąc w łóżku a że był konkurs to pomyślałem, że wezmę w nim udział...ph34r.gif Szczęśliwego o8! rolleyes.gif..
PS: No norek Twój bot zadziałał idealnie, dzięki!:*
snok3r
gratulacje! w moim osobistym rankingu nołlajfuf wyprzedziles nawet amara dry.gif
perONE
Rychal respect. zeby trafic idealnie tongue.gif 00:00:00, ja juz do 24 nie dotrawalem wiec nie bralem udzialu.
Bo0os

Łaaał naprawde?? Ale ty jesteś super.No ja cieeee...

Cytat(rychal @ Jan 1 2008, 00:00:00) *
Noulajf roku 2007! - o ja... laugh.gif

Szybkiego powrotu do zdrowia wink.gif

Pozdrawiam
coley

tak to jest jak sie nie ma myśli i nie wie się ze w życiu występują tzw. sytuacje losowe
które krzyżują nam plany i wychodzą naprzeciw
zajebiscie że masz tych swoich kolegów i laski i sie z nimi zajebiscie bawisz i wogóle wypas w huj ale uszanuj innych i ich decyzje o tym jak spędzą sylwestra
pozdr0
JuveR
Cytat(perONE @ Jan 1 2008, 14:41:45) *
Rychal respect. zeby trafic idealnie tongue.gif 00:00:00, ja juz do 24 nie dotrawalem wiec nie bralem udzialu.

Mi udało się dotrwać do około 4:00. Zabawa była super. Rychal gratuluje refleksu i szybkiego powrotu do zdrowia życzę tongue.gif @jacmen mogłeś trochę odpuścić. Każdy może spędzać sylwestra jak chce.
Rivaldinho
Ładnie rychał.
Gratuluje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.