Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Jupik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Jupik
Witam. Robię stadiony już od kilku lat mozna by tak powiedzieć ale nigdy nie robilem stadionu do PESa. Mam nadzieje ze bedziecie troche wyrozumiali przy ocenach rolleyes.gif Stadion jest juz skonczony tylko potrzebuje douczyc sie w zakresie konwersji.

Kolejny stadion: KSZO
artysta germanista
E9 zrobił Jage wiec może zrb coś innego alenie licz ze ktos ci go zaimportuje
seen
Mi też jakoś bardziej się podoba nasz stadion Jagiellonii ... no ale to Moje zdanie tongue.gif
Jupik
Przyznam się ze nie robilem go specjanie do PESa. Jestem patchmakerem na fifaserwis.com. Lecz chce wrzucic ten stadion do pesa poniewaz wedug mnie to najlepsza gra (Zaraz po FM) o tematyce piłkarskiej.

I jeszcze 2 screny:

P@vel
Jupik a moze tak sprubowałbyś zrobić te stadiony których nie ma co ?
E 9
Stadionik ładnyyy ale musisz popracować nad szczegółami....obaj jesteśmy z Białego a nasze stadionki jednak się różnią:

1.reklama Żubra leży na dole trybuny a nie da górze.
2.Jupiterki nie stoją na swoich miejscach.
3.Zegar(obecnia ta flaga z herbem Białegostoku) za bardzo na prawo ona jest praktycznie na środku łuku.
4.Drzewa daj na czarnym kolorze, bo będziesz miał problemy z importem jeżeli chodzi o przeźroczystość.
5.Co robią krzesełka na gościach O_o ?
6.Brak tunelu dla graczy

To jest na -

Na + :
1.Super kształt Ultry
2.bieżnia, a dokładnie jej położenie w stosunku do łuku.

Acha i co robi te pomarańczowe kółko na środku??To miała być ta reklama Orange co zawsze przed meczem leży? [;
Jupik
Te kolko jest tylko na czas budowy:P

Kilka elementow jest "lekko" zmodyfikowanych w celu ulepszenia wyglądu stadionu w grze(Reklama Żubra, VIPy, Krzesełka u gości, Maszty z oswietleniem)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.