Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2008 A Winning Eleven 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
tolcio
Mam pytanko czy Pro Evolution Soccer 2008 i Winning Eleven 2008 to jedna i tasama gra, czy moze ktoras z nich jest jakas okrojona???? Pytam poniewaz ostatnio zobaczylem na allegro Winning Eleven 2008 a na okladce byl sam Rolaldo bez Owena. Byla zdecydowanie tansza, jednak gdzies slyszalem ze jest to jakas wczesniejsza wersja (lub wybana w Japonij) i ze nie dziala w niej wiekszosc trickow z nowego pes 2008 (np. udawanie karnych i nowe zwody Ronaldo). Jeśli ktos cos wie na ten temat to prosze o kontakt na email [email protected] bo nie wiem czy oplaca sie kupowac ta tansza wersje.
Germanix
jest to wczesniejsza wersja PES WE jest wersją dla reszty swiata przedewszystkim dla USa i Azji więc powstają wczeniej pozatym ze mamy inne menu w WE mogą byc japonskie litery większych róznic nie dosttrzegłem mam WE 10 WE 8LE tam jest podobnie
El Guaje
W PES2008 na PS2 nie ma żadnych nowych tricków, także pod tym względem te gry się nie różnią. Menu w WE2008 jest chyba takie samo lub conajmniej bardzo podobne, są angielskie litery, angielska liga nielicencjonowana. Krótko mówiąc nie ma wielkiej[żadnej?] różnicy.
W WE2008 gram już jakiś czas i jest naprawdę bardzo przyzwoite jak na naszą poczciwą konsolkę. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.