Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: papa
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
mc
Pewnie wielu z was ta informacja ucieszy, kilku zmartwi ale niezaprzeczalnym jest fakt że spadam stąd na jakiś czas. Smutno mi troszkę z tego faktu, ponieważ jest tu kilka wartościowych osòb z ktòrymi kontakt jest dla mnie bardzo ważny i istotny. Jeżeli tylko będzie możliwość to odezwę się i zdam relację z tego jak mi się tam wiedzie na wygnaniu.
Dzieki za wiele niesamowitych momentòw .
pzdr dla gutteda, korzenia, bakela, anakina , jaacka, reggy'ego, timaka, shaigana, kusika, krzysztoffa, amara i arosa.

special thx dla kemota i siano. Dostałem od was tyle, że ciężko to słowami ogarnąć.
T-Mac
jednak to prawda idziesz siedziec
a mowilem skoncz z ta agencja smile.gif
pozdro 3maj sie Mc
korzen
pozdro....3m sie .... ròwny chłop z Ciebie ;] Bedzie mi brakowac .... tych "dawek" dobrej muzyki wink.gif
kemot
Ja zawsze moge napisac/powiedziec ze znam go osobiscie, i jestem z tego faktu bardzo zadowolony

eMCe dasz rade, zreszta wiesz co i jak smile.gif

PS: Najlepsza obrona jest atak (co nie znaczy zebys kogos tam pobil wink.gif )
norek
3m sie chlopie smile.gif
Bakel
Mc - typ prowadzący koczowniczy tryb życia.
Pierwotnie zamieszkujący południową część Polski, mianowicie perłę Zagłębia Dąbrowskiego - Sosnowiec, następnie postanowił zmienić klimat na bardziej jodowany, zasmakować bałtyckiego śledzia i tak oto odnalazł się w Gdańsku. Obecnie pchany nieprzemożną chęcią poznania świata, udaje się na Wyspy, aby odkryć czym jest ruch lewostronny i poflirtować z brzydkimi jak pochmurna, listopadowa noc, Angielkami.
Osobiście życzę Ci powodzenia, niezły z Ciebie popapranieć, tak 3m.
Pozdro300:-)
Depor
Nie mogę Ci życzyć niczego innego jak powodzenia! Będziesz mieszkał w Manchesterze tak? To może się spotkamy bo po wakacjach wybieram się tam na Anglia-Polska :wink:

Jeszcze raz, najlepszego...
lazy_bum
Cytat
pzdr (...) krzysztoffa (...)

[chlipie i nie może nic powiedzieć, smarka, znowu chlipie] Trzymaj się i pamiętaj, że funciaki teraz kiepski kurs mają. (-; [chlipie i nie może nic powiedzieć, smarka, znowu chlipie]
PS. Napisał mi nick'a z błędem, bydle. ;-D
JAACA
Ehh nie znosze takich postow sad.gif Szkoda Mc ze nie bedziesz nawiedzac juz naszego #polevo. Mam nadzieje, ze Twoja rozlaka z ojczyzna nie bedzie trfac zbyt dlugo! Bedzie mi brakowac Twoich alkoholowych libacji przy klawie, rozmow z Toba, nieskonczonych dowcipow a takze dywagacji na bardziej powazne tematy. Dzieki Ci za kazdy moment jaki poswieciles nam! Mam nadzieje, ze nasze drogi sie jeszcze zejda;) 3maj sie cieplo brachu:)
WBman
Powodzenia w nowym świecie :wink: ...

Jeśli miałbyś mieszkać w Manchesterze, to przynajmniej spox klub bedziesz miał w miasteczku.. smile.gif
Pik
testował ze mną we2002, a żadnemu się nie chiało....dobry był zawodnik :!: powodzenia na nowej drodze życia tongue.gif
Raffels
Mimo że za bardzo Cię nie znam to życzę ci powodzenia. Trzym się i powodzenia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
korzen
qrde ..... ja chce jakies piosenki....od niego... ;| ... jestem od tego uzalezniony ;| swoja drogą Ciekawe kiedy còs napisze na forum
Kusik
Kurde troszke spozniony bede ale ostatnio tak zawsze mam. Trzym sie eMCe powodzenia tam ziom...
mc
dzieki ziomki za wszelkie mile slowa.
wbrew pozorom zyje i mam sie dobrze.tylko netu i IO brak. sad.gif
manchester jest dosc milym miejscem na na siedzibe takiego klubu....
kemot....Ty wiesz...ze jakby cos..to wpadaj. tylko daj znac wczesniej.
pracuje sobie , ucze murzynow polskich slow, gubie sie co chwile w miescie( jest ogromne), patrze na te oblesne angielki i zygam po ich wstretnym jedzeniu.
ale i tak uwazam ze wyjazd tutaj to jedna z najlepszych decyzji jaka podjalem
do uslyszenia
ps 0044xxxxxxxxxxx(snake masz racje biggrin.gif - kemot) .jakby cos kemot biggrin.gif
kemot
mc ty mala lasico, ja codziennie skrzynke sprawdzam, maznal bys cos, a nie mnie tak zostawiles biggrin.gif

PS: Nie zadzwonie, odpowiadam only by mail biggrin.gif
JAACA
A ja kurwa wpasc nie moge?tongue.gif
snake
A masz paszport polsatu ? ;D
kemot
Widzisz Jaaca, ja mieszkam w Gdyni, ty w jakims Opolu, mc wlasnie dzwonil ma dla mnie mala robotke na lato, 10 000 funtow tygodniowo - rozwazam biggrin.gif
mc
jaaca.juz mam takiego jednego od tej roboty co ty ja lubisz najbardziej. biggrin.gif
kemot......na maila ni mam czasu i miejsca...bikoz otworzylem moja skrzynke i wysypalo sie z niej 132 nowe wiadomosci biggrin.gif
aha panowie...stadion manU z zewnatrz nie wydlada jakos super fajnie, ale w srodku..........szczeka spada do samej ziemi i rozbija sie na marmurowej posadzce.
jest dobrze poki co.
pzdr
kemot
eMCe nie pierdol, wez miotelke i zrob porzadek w skrzyneczce bo tego nigdy nie ogarniesz smile.gif
korzen
ciesze się ze Ci dobrze idzie.... ale troche tych nowych piosenek brakuje :-) Pozdro 3m sie
mc
to znowu ja. wiem ze to nie pora ani czas na radosne wiesci ale akurat dorwalem kompa z netem....
zdobycie biletow na mecz ManU graniczy z cudem, ale jak wiesc niesie polak potrafi! prawdopodobnioe w koncu kwietnia zasiade na Old trafford. 3majcie kciuki
kulam sobie tutaj nienajgorzej pogoda strasznie chujowa, ludzie sa w wiekszosci niesamowicie przyjaznie nastawieni. do pelni szczescia brakuje mi tylko mojej Lepszej Polowy i kanalu polevo.....
dobra zmykam. zaraz chelsea gra z monachium wiec koncze. narty ziomki.

ps. miljalem sie w drzwiach centrum handlowego z D.Hamannem. taka pilkarska ciekawostka......
snake
mc tak specialnie pisze o tych swoich przeżyciach żebyśmy mu zazdrościli biggrin.gif
niech on wròci do Polski.
siano
zapomniales cholero o najwazniejszym dzis meczu, jakim sa derby mediolanu ;p

a tak pozatym to trzymaj sie w tym nieprzynaznym, pozbawionym zabek, flegmatycznym swiecie ;p
JAACA
NO prosze! Jako wierny kibic Leeds-rywala Manu mam do Ciebie interes :twisted: Moglbys podlozyc tym zydom z Manchesteru jakas bombe na stadionie??? :DDDDDDD Dzialoby sie!tongue.gif Tak na powaznie to fajnie ze dajesz rade ziomek;) Nam tez Cie brakuje:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.