Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
krsee
witam wszystkich uzytkownikow tego forum smile.gif

Mam problem z Pro Evolution Soccer juz pisze jaki kupilem oryginalna gre zainstalowalem bez problemu a gdy chcialem wejsc w gre wyskoczylo mi okienko z ze zdaniem: "A required security module can not be activated.
This program can not be executed(5007) oczywiscie sciagnelem cracka i wkleilem w miejsce pierwszego gra zaczela chodzic ale gdy chcialem sie zalogowac w network by grac w internecie wyskoczylo mi:
Client version is different.
Please update to the latest version nad then reconnect

czy moglibyscie mi pomoc z gory dziekuje.
JuveR
Zainstalowałeś najnowszego patcha (1.2) ??? Angielskiego niezbyt czaję, ale chyba o to chodzi biggrin.gif
krsee
Cytat(JuveR @ Dec 29 2007, 10:15:25) *
Zainstalowałeś najnowszego patcha (1.2) ??? Angielskiego niezbyt czaję, ale chyba o to chodzi biggrin.gif

jesli to ten PES2008Patch1_20.zip ktory ma 19,7MB to tak i dalej problem wyskakiwal
krsee
a moglby ktos z was wyslac mi ta ikonke przez ktora sie wchodzi do gry ona powinna miec 17,5 MB moze jak taka wkleje na moja to bedzie wszystko ok
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.