Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bundesliga Sound Patch !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
rolf
Witam 8)
Jak zainstalowałem tego patcha se nowego, to wszedzie mi spiewaja Fraiburg ? czemu ,,, dawałem wszystkie przyspiewki ;/

Czekam na odp biggrin.gif
Vadim
W ... Komentarzach do newsa , Jacek wytłumaczył co i jak tylko tam ma być O_Sound a nie 0_text .. :wink:

A co do przyspiewek ..Sa jakies zrombane. .Przed instalacja sprawdzam i jest pełno fajnych przyspiewek , a jak gram mecze np schalke to spiewaja o Bajernie :roll: Tylko dwòch przyspiewek używają :? H E L P
rolf
o tym mowie wlasnie a ty mi dupipsz ze 0_sound jak bym tego kuzwa niewiedzial .... co za ludzie :evil:
Krisbit
U mnie to samo gram Schalke - Inter a tam przyspewki wszystkie po kolei ktore byly w patchu.
Znowu pewnie jakiś geniusz zapomnial napisac ze trzeba sie zdecydowac na jedna przyspiewke. Niech mi ktoś zarzuci orginalne bine te ktore pozamienałem rzez patcha :roll:
rolf
wyszstkie przyspiewki maja taki sam nazwe cos tam 127 i one sie ino zastepuja ;/ wiec to co dacie na koniec to bedzie ;/ co za down to robil ;/
Vadim
Cytat
o tym mowie wlasnie a ty mi dupipsz ze 0_sound jak bym tego kuzwa niewiedzial .... co za ludzie  :evil:

Dobra mistrzu , daj na looz .. :? Nie przeczytałem dokładnie , pisałem w pośpiechu ..Idealny człowiecZq :roll:

a co do przyspiewek to jes dzis wyrzuce w pi z du :roll:
rolf
dobra.... biggrin.gif
ppatrykk
Rolf ma racje-mozesz wybrac tylko przyspiewki jednego zespolu gdyz one sie zastepuja wiec nie mozna miec wszystkich tongue.gif ONLY ONE:P pozdro for all
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.