Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Zmianą Narodowości Zawodnika
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
artysta germanista
Siemka mam bardzo poważny problem ponieważ nie wiem jak zmieniać narodowości niektórych zawdoników.SzOlPaS poradził mi że gdy w edytuj piłkarza nie ma zakładki narodowość trzeba wyrzucic zawdonika z reprezentacjii i dać do nieprzypisanych.No i gdy chcę to zrobić akceptuje tego co chce wywalic i wtedy wyświetla mi się lista takiej jakby "reprezentacyjnej poczekalni" blink.gif i mam za tego co chcę wyrzucić dać jakiegoś zawdonika.Więc zamieniam i faktycznie mojego piłkarza nie ma już w pierwszej kadrze, ale mimo to wchodząc do jego klubu nie mogę mu zmienić narodowości.Może ktoś poradzi jak go całkiem wywalic zeby go nie było już nawet na tej poczekalni.

Z góry dzięk
E 9
Cześto zdarza mi się ten sam problem...szczerze jakoś do tej pory nie znalazłem na to recepty...Spróbuj zrobić to w PES Fanie bo jeszcze nie próbowałem...jak tam też nie da się tego zwalczyć to niestety...zamień go w PES Fanie na innego zawodnika z innego OF'a i stwórz na nowo twojego grajka...albo wybierz jakiegoś z nieprzyporządkowanych i zrób z niego tego twego...pzdR
artysta germanista
dzieki E9 szkoda że trzeba tak naokoło to robić ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.