Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Gra
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Bianconeri666
Otoz w sumie mam dwa problemy. Jeden polega na tym ze jak gram i zdobywam nagrody do Galerii(takie jak pierwsze zwyciestwo czy zdobycie pucharu) to po uruchomieniu gry od nowa te nagrody znikaja..reinstall nie pomaga i ciagle jest tak samo. a drugi problem jest taki ze nie moge zmienic poziomu gry w master league. w poprzedniej czesci robilo sie to podczas negocjacji a teraz nie moge. pomozcie!

marcin_p
Witam. Wiem ze gdy ja mam negocjacje to moge zmienić poziom gry. Jednak wiem ze moge gdy mam koniec sezonu, ale nie sprawdzalem czy moge rowniez w trakcie przerwy między rundą jesienną, a wiosenną. A jesli chodzi o te puchary itd. to tez tak mam. To niestety fatalny błąd KONAMI...trzeba miec Joystick jako urządzenie nr. 1 w pesie zeby za kazdym razem nie pytalao nas o poziom gry, zebysmy nie musieli dawac edit-load itd.;/ mam nadzieje ze pomogłem
Bianconeri666
z tym ze ja zainstalowalem patcha najnowszego i juz sie o poziom gry nie pyta na poczatku wiec nie wiem. a zanim zainstalowalem patcha to robilem save zanim wychodzilem z gry i load po powrocie ale to nic nie dawalo... :/ a jesli chodzi o negocjacje to powiem szczerze ze sprawdzalem w polowie sezonu a po sezonie tak sie zajalem transferami ze zapomnialem sprawdzic ten poziom gry tongue.gif ale dzieki smile.gif
artysta germanista
ale to niemożliwe że jak po zdobytym trofeum zrobiłeś save i przy następnym load ze ci sie nie załadowały te zodbyte przez ciebie rzeczy.Wogle ten pes nowy to jakiś kicz w szósteczce wszystko jest gód :)
Bianconeri666
No dobra poradzilem sobie z tym tylko jak zdobede trofeum to mam zrobic save w System Settings czy Edit??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.