Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejny Już Problem Z Zapisem Nadal Nie Ma RozwiĄzania Problemu!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Shinodin
Witam. Mam problem ponieważ nie mogę zapisywać stanu gry pojawia mi się znany już wielu osobom komunikat :

Insufficient space for save

Tzn niewystarczająca miejsca na dysku.Mam 1 dysk o nazwie h i na nim jest windows(i pes2008) nie mam pojęcia dlaczego nie mogę zapisać gry...wiem że ten problem był już poruszany pare razy ale czytałem wszystkie tematy o tym i żaden z nich nie doprowadził mnie do rozwiązania problemu.Czy ktoś mógłby mi ,,łopatologicznie''(w najprostszy sposób ) powiedzieć krok po kroku co mam zrobić ?Z góry dzięki wink.gif
barman_2000
bo zapis jest wykonywany na c i to tam musisz miec miejsce a poza tym to szukanie nie boli
Shinodin
Ehh pisałem już że szukałem i nie znalazłem niczego odpowiedniego...prosiłem też żeby ktoś napisał mi krok po kroku co i jak ?? Możesz ty mi wytłumaczyć dokładniej ?
qwerte
Prawdopodobnie nie masz miejsca na dysku C. Na nim się zapisuje PES.
Shinodin
Mój dysk tak jakby ,,c'' nosi nazwe ,,h'' i jest to mój jedyny twardy dysk dysk ,,c'' istnieje ale jako przenośny dysk...kumam że autorzy gry domyślnie stworzyli że dyskiem na zapis gry będzie dysk o nazwie ,,c''...diagnoze już mam ale teraz prosze żeby ktoś mi pomógł to naprawić bo mam świetną gierke a co to za przyjemność grać same towarzyskie mecze :/
Shinodin
pomoże ktoś ? sad.gif
Shinodin
i jeszcze raz prosze

Edit:sorki za double posta...zamiast edytuj kliknąłem odpowiedz
Shinodin
Po 3 dniach chyba moge odnowić temat ?
JuveR
I po co pisać 4 bezsensowne posty pod rząd dry.gif Widocznie nikt nie zna rozwiązania Twojego problemu smile.gif Jest chyba jedno rozwiązanie, kup dysk twardy :-D a nie przenośny.
Shinodin
No przecież mam dysk twardy na litość biggrin.gif biggrin.gifA pisze...bo już były podobne tematy ale nie było w nich do końca rozwiązania problemu więc może ktoś teraz się pokusi... kupiłem grę za ponad stówę i nie moge w nią grać dlatego tyle moich postów :/
MakssPl
Jak ktoś będzie wiedział to odpowie !
Shinodin
Ok mam nadzieje że się nie mylisz...
Shinodin
A może jednak mimo wszystko odnowie...bo w sumie pograłbym w peesa na którego wydałem ponad stówke<ironia>
MakssPl
Napisz do gram.pl!!
W tym temacie dobiłeś 9 postów... "bravo!"
Shinodin
Ok spróbuje ...jejku jakie niemiłe forum...
Stepover
Niemiłe jak nie miłe... chociaż wcale nie tongue.gif Po prostu nie pisz postu pod postem... Jeśli napisałeś (poprosiłeś) o pomoc to cierpliwie czekaj. Ludzie raczej nie przepadają za tym a admini i inni jak zobaczą (nie życzę) to procenty mogą polecieć...

POZDRO blink.gif

PS sory za OT
Shinodin
sorki ale góra...
Shinodin
ehhhh sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.