Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: we8
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
robinho
moglby ktos zapodac linka skad moge pobrac we8 cd nie na dvd pliiissss :oops: ;D
StraY
ja bym ci podał, ale nie znalazłem żadnego sklepu oferującego gre na CD :twisted: nie wiesz, że piractwo jest nielegalne?? to się na privie załatwia...
robinho
jak mialem na priv zalatwiac chodzic od kolesia do kolesia i pytac to troche czasu marnuje :wink: a co do piractwa to wiem ze nielegalne;p (ale kazdy pewnie ma cos pirackiego) :roll:
pozdro 8)
ftomekk
Robinho-Po pierwsze temat ten byl ruszany kilkakrotnie,sam podawalem strony na ktorych jest kopia zapasowa WE8.Gra wyszla na DVD wiec raczej nie ma co sie dziwic ze to najpopularniejsza wersja na necie.
Jak bedziesz mial dvd ,wsadz ja np.w Deamona lub Alcohola smile.gif i graj .
Nie pros nikogo na forum o linki do piratow bo jak StraY napisal -to nielegalne i kropka.

http://www.issonline.pl/board/viewtopic.ph...der=asc&start=0
robinho
aha sory laugh.gif ja poprostu nowy jestem i jeszcze niewszystko wiem co i jak na tym forum pozdro all ;D
robinho
a i mam jeszcze pytanie duze wymagania sprzetowe ma we8 i czy jest lepsza od pes4 ?? :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.