Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Zacinanim Się Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
slavio
Witam, zacina mi się lekko gra podczas meczu, zwłaszcza przy bramce jak atakuję lub drużyna atakująca.
Mam grafikę Ge Force 7600GT, procek sempron 2300+ (1,5) dysk nowy 160Gb,ram 1GB 400MHZ, bardzo prosze o opinie na meila [email protected] lub gg 9660974, pozdrawiam
lolek725
ja mam GeForce 8600 GT, procesor 2100+ 2gb RAM i 160 gb twardego i mi sie zacina wiec nie narzekaj ;/
MakssPl
CPU do wymiany koledzy... sad.gif
slavio
odpowiedz do:lolek725 i mexx skoro się nie ma pojęcia to się nie wchodzi na forum,wymienić sobie procesory mózgowe i tyle, sam format kompa załatwił ten proble i gra chodzi luks, beznadziejni goście
Orange_91
Cytat(slavio @ Dec 28 2007, 11:38:00) *
odpowiedz do:lolek725 i mexx skoro się nie ma pojęcia to się nie wchodzi na forum,wymienić sobie procesory mózgowe i tyle, sam format kompa załatwił ten proble i gra chodzi luks, beznadziejni goście

Jak sie nie ma kultury to też sie nie wchodzi na forum.
MakssPl
Człowieku... dokładnie! trochę kultury! wydaje mi się że jak coś się pisze to chce się pomóc... (przynajmniej ja tak robie!)
Mi też gra muliła i zmieniłem procek (cały komputer) i pięknie chodzi na HIGH!
kafaros
Witam posiadam athlona 64 3200+ 1,5gb ramu i radeona x1950pro po zainstalownaiu gierki mulila jak cholera.Pobawialem sie z usatawieniami na wszytkie mozliwe sposoby i dalej bylo zle.Potem zauwazylem ze jak wlacze wait for vsync to gra ma opzonienie czyli: naciskam raz strzalke w dol opcje przeskakuja 2 razy i tak w calym menu,poprostu juz nie wystrzymywalem przeszukalem wszytskie polskie i zagraniczne fora i na jakis ktos wspomnial o zmianie odswirzania monitora . wlaczylem wlasciwosci a tu patrze odswierzanie 75 hz (mam LCD) dalem na 60 i co PES smiga na high bez najmniejszych scin biggrin.gif
Bianconeri666
Mi tez co jakis zwalnia na1-2s ale na moim sprzecie powinien smigac bez tego i myslalem ze to tez bedzie z odswiezeniem monitora bo mam tez LCD i zmienilem na 60 ale to nie to wiec nie wiem czemu u mnie sie tak dzieje...
norek
Cytat(lolek725 @ Dec 23 2007, 16:36:42) *
ja mam GeForce 8600 GT, procesor 2100+ 2gb RAM i 160 gb twardego i mi sie zacina wiec nie narzekaj ;/

To masz albo zwalone stery albo masz tak zasyfionego kompa ze bez formata sie nie obedzie gdyz na takowym sprzecie jakis czas temu mialem okazje pograc i nie bylo mowy o scinaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.