Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupie Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
misiek1899
Kupie oryginalnego PESA 2008.Najlepiej bez CDKEYA do Online bo wtedy oczywiście gra będzie tańsza tongue.gif
Jeśli ktoś miałby tanio do opchnięcia taki oryginał to pisać na email lub na GG : 8347767

P.S.Nie wiem czy to dobry dział tongue.gif
artysta germanista
o nie po co ci bez cd-keya do online? biggrin.gif właściwie tylko po to sie kupuje orginal ;p

a moze dlatego ze chcesz sciągać oficjalne pathe KONAMI?

A co do zakupu to na allegro napewno sprzedają bez cd-keya
Dominoz
A po co Ci w ogóle oryginał bez cd-keya? xD
artysta germanista
no właśnie nie wiem może ty wogle nie chcesz instalować xDDD ?
kksm
O nie misiek troche ci odbiło. Po co ci pes 2008 bez cd-keya. Napisz na pro-evo tam jakiś niezadowolony pesowiec z tej wersji pesa napewno z originała dla ciebie zrezygnuje za ok. 20zł.
misiek1899
W sumie to faktycznie bez sensu ale bez cd-keya wyszłoby dużo taniej.Ale teraz zinwestowałem w telefon więc i tak mnie nie stać na PESA.I bede musiał sie zastanowić czy jest sens kupowania oryginału skoro ma nie być Kitservera.A bez niego PES 2008 to troche kaszana...Ale i tak lepsza od FIFY biggrin.gif
Stepover
Jak kupisz na allegro to zapłacisz może 20- 30 zł drożej (tak myśle) a zagrać przez neta byłoby super (przynajmniej dla mnie). Ale zastanów się dobrze. W końcu 3 dychy (dwie) piechotą nie chodzi wink.gif
Bakel
Cytat(Stepover @ Dec 27 2007, 22:25:34) *
a zagrać przez neta byłoby super (przynajmniej dla mnie)

Super się nie da. Jak będziesz miał szczęście to 2 z 10 meczów zagrasz na przyzwoitym poziomie. Jak meczu nie storpedują lagi online to sprawę komplikują lagi graficzne ze strony rywala.

misiek1989, swego czasu norek chciał sprzedać oryginał. Zapytaj.
Stepover
Bla bla bla jakiś ty mądry
Bakel
Cytat(Stepover @ Dec 28 2007, 00:37:14) *
Bla bla bla jakiś ty mądry

Będziesz równie "doświadczony" jak sam spróbujesz. Nie spekuluj tylko zagraj.
JuveR
Niestety Bakel ma rację. Mi udało się zagrać chyba ze 3 uczciwe mecze :/ A co do tematu to kup lepiej z cd-keyem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.