Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
BJS
Pytanie odnośnie transferów, jak dokonywać zakupów mam wystarczająco kasy na odstępne i wynagrodzenie i nic.
Nie moge kupic nikogo juz od 3 sezonow. Prosze o pomoc. Thx
Ronni1010
Jeżeli chcesz kogoś kupić, to musisz złożyć mu dobrą ofertę.
Pozdro
BJS
no zawodnik kosztuje 29990 a ja mam budzet 80000 w takim razie ile mam mu zaproponować wynagrodzenia i odstepnego, prosze o konkrety zalezy mi bardzo. Ktoś mowil zeby znizyc poziom transferow, ale u mnie sie nie da tego wybrac moze wie ktos jak to odblokowac.
zywul
spróbój dać około 40000 i wynagrodzenie około 3000-5000
Ronni1010
Cytat(zywul @ Dec 21 2007, 21:11:25) *
spróbój dać około 40000 i wynagrodzenie około 3000-5000

Nawet to troszkę za dużo ale powinien przyjść
Ja bym dał, jeżeli tyle kosztuje, 35000 a wynagrodzenie ok.3655.
Spróbuj, może przyjdzie ktoś... xD

PS
A i żeby bardziej do ciebie przychodzili zawodnicy, musisz mieć dużą popularność drużyny
ja mam S
BJS
Przyszedl r.carlos, thx XDD ej a oni koncza kariere tak jak w fifie?
kostek
Kończą.
W ich miejsce pojawiają się ich klony, młode i z słabymi statystykami.
Ronni1010
No racja kończą...
Ja w mojej karierze kupiłem młodego Maldiniego i nawet nie jest aż taki zły hehe
BJS
tzn tak samo wygladaja tylko slabsi xDD ??
Ronni1010
Cytat(BJS @ Dec 22 2007, 17:01:27) *
tzn tak samo wygladaja tylko slabsi xDD ??

Tak, niczym się nie różnią tylko statystykami i wiekiem
BJS
Mam problem mam ok 140000 pkt, zawodnik kosztuje 2041. Niemoge daz za niego wiecej niz 60000, i wyplacac mu wiecej niz 5000 co mam zrobic zeby podwyzszyc mu pensje lub odstepne. Prosze o pomoc.
falcon87pl
Ja jak sprowadzalem Kake do ManU to wyceniany byl na jakies 27-28 000, a przeszedl dopiero za 60 000 ... za Puyol'a dalem chyba 50 000 a wyceniany byl na polowe mniej. Jak chce sie kupic gwiazde to zazwyczaj trzeba duzo wiecej kasy wydac. Jezeli chodzi o wynagrodenie to wiecej niz 3000-3500 nigdy nie oferowalem.
damianLBN
Sory ze tu pisze ale nie bede zakladal nowego tematu.Ile jest sezonow w karierze bo jestem w 13.15 tak jak w fifie?
Orange_91
CYTAT(damianLBN @ Jul 16 2008, 11:53) *
Sory ze tu pisze ale nie bede zakladal nowego tematu.Ile jest sezonow w karierze bo jestem w 13.15 tak jak w fifie?

Kariera w PESie sie nie kończy.
Windziak
W PESie 6 też? Czyli co że niby można dojść do roku 2100? xD Próbował ktoś? biggrin.gif
Heh czegoś nowego się dowiedziałem tongue.gif
JuveR
CYTAT(Windziak @ Jul 16 2008, 22:29) *
W PESie 6 też? Czyli co że niby można dojść do roku 2100? xD Próbował ktoś? biggrin.gif
Heh czegoś nowego się dowiedziałem tongue.gif

Tak rolleyes.gif Ja tam więcej niż dziesięciu sezonów nigdy nie przeszedłem biggrin.gif Bo przeważnie później już mi się nie chce grać cool.gif
Windziak
Fajne to by było, gdyby można zmieniać zespół a nie ciągle jednym i tym samym... tongue.gif
damianLBN
CYTAT(Windziak @ Jul 17 2008, 10:55) *
Fajne to by było, gdyby można zmieniać zespół a nie ciągle jednym i tym samym... tongue.gif

e tam jak w fifie
kacper_
No i przez prowadzenie jednego zespołu np. mi się szybko nudzi Tryb Kariery w PES-ach.
KonradSTW
kupowanie zawodnikow w tym pesie jest zrypane dawalem za c. ronaldo 60000 za transfer i 5000 pensji bo wiecej sie nie dalo ale i tak oczywiscie nie powodzenie wie ktos moze co zorbic zeby gwiazdy przechodzily? moze jest jaki patch czy cus? ;/
Murat
W nowym PESie pojawiła się nowy parametr, czyli otwartość zawodnika do negocjacji. Jeśli taka Krystyna ma zero to kogo byś nie dał w zamian i ile byś nie wyłożył $ to nic nie wskórasz. Najlepszym sposobem na transfery jest kupowanie młodych dobrych zawodników którzy się szybko rozwijają.
RaaDeeK
a jak poznać ktory sie szybko rozwija??
cypress.amaru
masz w wyszukiwarce zawodników w opcji Szybkie Wyszukiwanie
wedlug potencjalu na przyszlosc czy cos takiego
sa jeszcze te wykresy ale ja ich nigdy nie badam
a poza tym pogrzeb po prostu w temacie TALENTY

http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
RaaDeeK
te wykresy masz do wglądu jedynie jak masz zawodnika w SWOJEJ druzynie. dzieki za info z tym potencjalem na przyszlosc smile.gif posuzkam obroncow bo mam starych piernikow smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.