Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Rekordy/galery->track Record
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
crash5
Założyłem ten temat abyście wpisywali swoje rekordy z gry. Mozna to sprawdzić wchodząc w Galery potem Track Record. A więc wpisujcie sięsmile.gif
Oto moje rekordy dotychczasowe:

Games-182
Wins-131
Loses-15
Draws-36
Goals Scored-348
Goals Conceded-97
Total Shots on goal-1185
Shots Faced-558
Penalties-17
Free Kicks-236
Corner Kicks-302
Fouls-439
Yellow cards-71
Red cards-12
Injuries-15
Total Game-59:51:47

Jest tego dużo więcej ale wypisałem najważniejsze smile.gif Gram na PS3.
JuveR
Fajno, szkoda że ja nie moge sobie popatrzeć na takie statystyki dry.gif Za każdym razem wczytuje mi od nowa OFa (tzn. za każdym razem wybieram od nowa poziom trudności). Już powoli mnie to wk**wia mad.gif Wszystkiego już próbowałem huh.gif
kksm
wystarczy przyczepić joystic i ustawić go w settings.exe
sawyer
Cytat(JuveR @ Dec 20 2007, 20:01:14) *
Fajno, szkoda że ja nie moge sobie popatrzeć na takie statystyki dry.gif Za każdym razem wczytuje mi od nowa OFa (tzn. za każdym razem wybieram od nowa poziom trudności). Już powoli mnie to wk**wia mad.gif Wszystkiego już próbowałem huh.gif

Tez tak mam

MakssPl
Mi patch pomógł! 1.2 oczywiście....
Ja tego nie wkleje, bo mam co chwile wgrywane jakies dodatki i rozne OFy wgrywam
sawyer
Byc moze, nie probowalem, ale ja tak jak ty co chwile jakies dodatki wsadzam do pesa xD
JuveR
Cytat(kksm @ Dec 20 2007, 18:18:04) *
wystarczy przyczepić joystic i ustawić go w settings.exe

Niestety pada mam cały czas podpiętego, bo na nim gram tongue.gif Spróbuję jeszcze tego patcha 1.2. A swoją drogą to nawet nie wiedziałem o takim czymś smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.