Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szmacianka Roku 2007
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2007
kostek
1. Głosy oddajemy tylko w podanych kategoriach. Każdy głos musi zostać krótko i treściwie uzasadniony.
2. Jeśli w danej kategorii nie znajduje się kandydatura, którą uważacie za słuszną - możecie zgłosić własną, ale tylko i wyłącznie jedną.
3. Każdy oddaje tylko jeden głos!

• PES2008
  • CD Project
  • Kolejne, nic nie poprawiające patche do PES2008
Przemoo90
PES2008 - dla mnie porażka. zostaję przy PES 6
bilak
CD Project - kazdy chyba wie
Bartolek
CD Project
Raffels
PES2008
Pelas
z przykrością stwierdzam..- pes 2008...:
nie tak miał wyglądać next gen..sad.gif
norek
PES2008
bez komentarza.
Czarny
PES2008, co mnie bardzo cieszy biggrin.gif
WE2002 POWER! WEOL JOIN! laugh.gif
szołpas
Pes 2008 <--- RZAL !!! ph34r.gif
snok3r
MP w PES6 - warszawa, sierpien '07 - chodzi mi zarowno o organizacje jak i o zwyciezcow
Tomak
PES 2008. Co tu dużo pisać, napewno nie jest to to czego się wszyscy spodziewali...
Jocker
Hmmm.. nie wiem o co chodzilo z tym CD Projectem, dlatego oddaje głos na PES2k8 - kompletny niewypał.
Orange_91
Pro Evolution Soccer 2008
sawyer
PES 2008
Paput
yyyyy. PES2008 totalna klapa mad.gif ph34r.gif
perONE
rowniez pes2008. zawiodl nie tylko moje oczkiwania. kompletna klapa
IMO pes6>pes2008
Crash93
Również PES2008 , niestety dry.gif [size="4"][/size]
kostek
PES 2008 - niestety nowa produkcja na PC zawiodła na całej linii...
ryba
PES2008-IMO kompletny niewypal ph34r.gif
matthew
PES 2008 ...
.:KUNA:.
CDprojekt
don rxf
PES2008 - po prostu niewypał.
.Shock3r
PES 2008-chyba wiemy dlaczego...
Hojrak Red Devil
CD Project - wiadomo dlaczego.
Damian.
PES 2008 huh.gif
Cytat(Hojrak Red Devil @ Dec 13 2007, 15:28:22) *
CD Project - wiadomo dlaczego.

Dlaczego?
bartm
PES2008 - blad na bledzie, bledem pogania, za patche, itd... stayin' with PES6
Bo0os
PES2008, czyli brak opcji PlayAgain oraz koszmarne wymagania sprzętowe.Błędów sie nie czepiam, każda gra ja posiada w większym i mniejszym stopniu.

KKSFan
PES2008- Szczerze, pierwszy raz od 3 lat wole pograć w fife tongue.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(alter @ Dec 13 2007, 18:16:49) *
Dlaczego?

ano dlatego, że spolszczenie pes'a 2008 ma wyjść dopiero w styczniu przecież to jest śmieszne...

Kempu
PES 2008
Chodź te patche mnie kuszą ponieważ wyszły 2 i mi nic nie poprawiły!! Zero poprawy!! Ale jednak to wina gry sad.gif

PES 6 Pl już wyszedł!! Może nie zauwazyłeś, spox, chodziło Ci o 2008.
Nie przesadzaj bo to żę łatka PL wyjdzie w styczniu to wielki problem nie jest, tyle czekałeś to miesiąc Cie nie zbawi, CD Project wszystkie siły rzucił na WIEDŹMINA (GRE POLECAM!!! JEST BOMBA) Więc trzeba trochę poczekać, ale przecież da się grać w PES 2008 mimo wszystko...
Pompey
cd projekt booo... az tak zal mnie nie trzyma przy pesie2008
E 9
PES 2008 - totalne dno blink.gif jak dla mnie.
BoBaN
KONAMI-jak dla mnie to oni zawiedli najbardziej, wszystko inne moge jeszcze przeboleć;p
D4vID
cd projekt - glownie za to mieszanie z datą polskiej premiery, choć wersja pl nie jest mi niezbędna;)
Hayalet

forum mi się jebie

Warning: memcache_connect() [function.memcache-connect]: Can't connect to 127.0.0.1:11211, Unknown error (0) in /home/hosted/issonline/board/ips_kernel/class_cache_memcache.php on line 88
ScOuT
CD Projekt dry.gif
Mortin
moj glos oddaje na pes2008- dlaczego? ano dlatego, ze jest gra zrobiona w pospiechu.. 20 slotow na replaye? toz to skandal... przenikanie zawodnikow przez siebie? - no comment.. i wiele wiele innych ..
tak wiec, nigdy jak dotad nie narzekalem tak bardzo na produkcje od panow z konami jak na ich najnowsze dzielo.. ale i tak bede w ten syf przez najblizszy rok gral i oczekiwal kolejnej, miejmy nadzieje, duzo lepszej czesci wink.gif
pozdro
Sokół
PES08, nie wiem dlaczego uważacie że gdy spóźnia sie polska premiera to CD PROJEKT to "szmacianka" przecież zrobili świetną grę - Wiedźmin.
StraY
turniej pes2008 pc na targach pga za organizacje, wybor gry i dyskwalifikacje mnie ;-p
siano
CD Projekt, który nie dość, że psuje Mistrzostwa Polski, to jeszcze trzeci rok z rzędu nie potrafi wydać gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.