Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Widzi Strojów?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Shared
Witam, mam problem, mianowicie zainstalowałem patcha: "ALL Unlicensed National and EPL kits/fonts/numbers V1.0 by Roamer" tak jak napisane w instrukcji, czyli:

"Instrukcja obsługi:
Otwórz cv_0.img za pomocą AFS Explorera (Jeśli pojawi się komunikat: „Do you want to rebuild...” kliknij „No” - program może poinformować o błędzie jednak jest to nie istotne, kliknij „open”).
>Action >Import Folder (zaznacz plik bin w folderze z dodatkiem).
"One or more files need more space than they have reserved. You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file?" > Kliknij Yes.
Zmień sposób zapisu pliku z 'AFS file na all files' nazywając nowy plik np. 'cv_0new.img.'
Zaczekaj na przetworzenie pliku.
"AFS regenerated successfully! Now files will be updated" > Kliknij OK.
Pojawi się kolejne okno a następnie potwierdzenie zakończenia „importu”.
"Do you wish to open the new file?" (ltp. komunikat) > Kliknij Yes.
Zaczekaj aż się załaduje a następnie zamknij AFS Explorer.
Idź do Konami/pes2008/img folder I skopiuj oryginalny plik cv_0.img w bezpieczne miejsce.
Zmień nazwę pliku cv_0new.img na cv_0.img."

Instalacja przebiegła poprawnie tylko jedyny problem jest taki, że tych strojów nie widać w grze?! Bardzo proszę o pomoc.
JureQ10
Wejdz do Moje dokumenty/KONAMI/PES2008/save/ i usun plik PES2008_edit01...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.