Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Na Szybszą Gre!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Kazieta
siemka wszystkim potrzebuje jakiegos patcha albo pliczku który przyspieszy mi gierkę mam sprzęta takiego:GeForce5200 1gb ramu ddr2 i celeron CPU 2.5 a na medium troszke mi muli gre :/ a na minimum tonie gra tongue.gif więc mam prosbe czy macie jakis pliczek na przyspieszenie gry albo moze ktos taki zrobić bardzo bym prosił smile.gif

Z GóRY DZIęKI smile.gif
norek
Cytat(Kazieta @ Dec 7 2007, 21:41:53) *
siemka wszystkim potrzebuje jakiegos patcha albo pliczku który przyspieszy mi gierkę mam sprzęta takiego:GeForce5200 1gb ramu ddr2 i celeron CPU 2.5 a na medium troszke mi muli gre :/ a na minimum tonie gra tongue.gif więc mam prosbe czy macie jakis pliczek na przyspieszenie gry albo moze ktos taki zrobić bardzo bym prosił smile.gif

Z GóRY DZIęKI smile.gif

W dziale download na issonline.pl jak sie nie myle jest plik ktory usuwa kibicow z trybun co przyspiesza gre.
Kazieta
no mam juz tego pliczka tylko jeśli znalazł by sie jakis ochotnik który mugł by mi wytłumaczyć jak sie to instaluje przez AFS Explorera bo ja nie za bardzo to czaje tongue.gif
Raffels
Edytuj posty.
Dawidi
a masz włączone frame skipping? To nadaje grze właściwego tempa.
Kazieta
tak mam włączone wszystkie trzy opcje które tam są moze któąś odznaczyć? ale dalej potrzebuje pomocy do zainportowania tego pliku który usówa kibiców moze ktos pomoze rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.