Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przejściówka Do Pada Sony Na Pc Zgodna Z Windows Xp
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Karvan
Witam
Mam taki problem
Mam pada Dual Shocka od SONY i przejściówke. Jednak po instalacji sterowników
wyskakuje komunikat , ze brak zgodnosci z systemem XP zawsze klikalem mimo to kontynuj i w PES 6
wszystko bylo ok. Jednak teraz w nowym PESie w wymaganiach pisze , ze pad musi być zgodny z windows XP
Czy dlatego podczas grania wylacza mi sie pad i przyciski przestaja dzialac? Mam tak co chwile.
To jest bardzo denerwujace.
CZy macie podobny problem ?
Czy tu chodzi o to , ze musze kupić przejsciowke , ktora bedzie zgodna z systemem ?
Czy kupic nowego pada do kompa ?
Jakie wy macie pady ?

PROSZE O POMOC i ewentualna pomoc w wyborze przejsciowki.

Pzdr.
oes
tez od zawsze mam czarnego pada sony od ps2 i nigdy nie bylo problemow :] a przejsciowka? najzwyklejsza! chyba kosztowala 14zl :] zero instalowania sterownikow smile.gifwink.gif
cypress.amaru
Cytat(oes @ Dec 7 2007, 14:08:30) *
tez od zawsze mam czarnego pada sony od ps2 i nigdy nie bylo problemow :] a przejsciowka? najzwyklejsza! chyba kosztowala 14zl :] zero instalowania sterownikow smile.gifwink.gif

ja mam identycznie z tym ze mam starszego dualshoka, tego szarego
zero instalacji sterwoników
taka sama przejsciówka
po prostu podłączyłem i zacząłem grać
i od 2 lat nie było zadnych problemów
pearljammer
a jaka masz przejsciowke? taka ktora byla jako pierwsza na rynku, czarna cala? bo ta byla najlepsza, mam ja rowniez z padem od Sony i wszystko gra elegancko...
norek
http://allegro.pl/item279650877_konwenter_..._2_pady_fv.html proponuje zakupienie tej przejsciowki. Sprzedawca jest pewny gdyz 2 razy juz zamiawalem u niego ten towar. Raz dla siebie, raz dla kolegi. Na plycie sa dolaczone sterowniki jednak ich nie instaluje gdyz windows robi to automatycznie i nie robi problemow. Wszystko dziala bez zarzutow a co najwazniejsze sprzet mam juz dlugo i nie mialem z nim jakichkolwiek awarii.
Karvan
Ok dzięki wszystkim za zainteresowanie i za odpowiedz.
Chyba sprobuje propozycji Norka.
Rozumie , że nikt podobnego kłopotu nie miał

DZIEKI

A JESZCZE DRUGA SPRAWA

Moze pomozecie mi rozwiązać jeszcze jeden problem.
Co zrobić , żeby po ustawieniu kontrolera 2 jako pada (podczas grania na dwoch)
gra odczytywala ustawienia typu statystytka graczy i opcji te bez zmiany kontrolera ?
Chodzi o to , że gra nie czyta wtedy moich ustawień tych z opjci na jednego gracza
DAK
Cytat(Karvan @ Dec 7 2007, 15:33:47) *
Ok dzięki wszystkim za zainteresowanie i za odpowiedz.
Chyba sprobuje propozycji Norka.

mam do sprzedania tą przejściówkę. Kiedyś ją używałem do momentu aż sobie kupiłem pada Logitecha pod PC.
Jeśli jesteś nią zainteresowany to skontaktuj się ze mną na PW, podam ci mój numer GG. Za 10 zł ci sprzedam.
chatek
Cytat(norek @ Dec 7 2007, 14:50:51) *
http://allegro.pl/item279650877_konwenter_..._2_pady_fv.html proponuje zakupienie tej przejsciowki. Sprzedawca jest pewny gdyz 2 razy juz zamiawalem u niego ten towar. Raz dla siebie, raz dla kolegi. Na plycie sa dolaczone sterowniki jednak ich nie instaluje gdyz windows robi to automatycznie i nie robi problemow. Wszystko dziala bez zarzutow a co najwazniejsze sprzet mam juz dlugo i nie mialem z nim jakichkolwiek awarii.

polecam też mam ten sprzęcik i nie narzekam smile.gif
Karvan
sorry DaKus ale jakas godzine przed toba zamowilem przejsciowke na allegro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.