Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Karne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
pearljammer
Zauwazyliscie, ze online rzuty karne sa dziwnie wykonywane i bronione? Tak jakos z ukosnie, przy strzale jeszcze ujdzie, ale broniac nic nie widac....da sie zrobic zeby bylo normalnie klasycznie jak w poprzednim PES'ie?
wielan_CFC
Tak jest zawsze, a nie tylko przez siec. Tak juz jest zrobione i chyba tego nie zmienisz smile.gif
pearljammer
Cytat(wielan_CFC @ Dec 4 2007, 15:17:44) *
Tak jest zawsze, a nie tylko przez siec. Tak juz jest zrobione i chyba tego nie zmienisz smile.gif

ale pamietam, ze pierwszego karnego ktorego strzelalem byl normalny...wiec wydaje mi sie, ze powinno sie dac zmienic to...
olivier
dziwne bo u mnie caly czas tak na ukos sie broni pomylić Ci się coś musiało.
Dawidi
oliver - nie mów, że ci to przeszkadza. Da ci to coś, że widzisz słupki? i tak masz tylko 6 kierunków jakie możesz wybrać aby się tam rzucić.
olivier
Po pierwsze olivier po drugie mnie to nie przeszkadza i ja tego tematu nie założyłem.Wręcz przeciwnie fajnie się tak broni.
zabekmj23
Cytat(Dawidi @ Dec 4 2007, 18:49:17) *
oliver - nie mów, że ci to przeszkadza. Da ci to coś, że widzisz słupki? i tak masz tylko 6 kierunków jakie możesz wybrać aby się tam rzucić.

7 bo jeszcze w srodek mozna strzelac wink.gif pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.