Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Pacz Do Pesa 2008 !?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
PLUSZAK
http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=294

WłASNIE MIAłEM RANO KłOPOTY I PATRZCIE DO CZEGO MINE POłACZYłO PO ZALOGOWANU !
pearljammer
nowy nowy...zaraz go sprawdze...zobaczymy jak online sie sprawuje...ale jakos nie licze na cuda...konami po prostu dalo dupy w tym roku...

edit: tak jak pisalem wczesniej, nic ten patch nie wniosl, lagi jak byly tak sa sad.gif nie sadze, ze konami to naprawi...
Dawidi
hmm mi trudno ocenić. Mam wrażenie jakby grało sie lepiej, ale nadal to nie jest to co powinno być. Wydaje mi się, że poprawiono granie głową w online. Niestety mam jeszcze starego kompa ale wieczorem będę miał już nówkę to się zobaczy.
Cyganos
A ja mam takie pytanie bowiem gdy chce zainstalowac patcha wyskakuje mi taki blad "Error 1328.Error appyling patch to file D:\Config.msi\PTF3.tmp. It has probably been updated by other means,and can no longer be modifed this patch" wie ktos moze o co chodzi bo ja nie za bardzo tongue.gif tongue.gif
k0rdian
Jesli masz oryginała, to odinstaluj KitServer, jesli ów masz, a jesli nie masz oryginała, to zapomnij
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.