WłASNIE MIAłEM RANO KłOPOTY I PATRZCIE DO CZEGO MINE POłACZYłO PO ZALOGOWANU !
pearljammer
Dec 3 2007, 15:13
nowy nowy...zaraz go sprawdze...zobaczymy jak online sie sprawuje...ale jakos nie licze na cuda...konami po prostu dalo dupy w tym roku...
edit: tak jak pisalem wczesniej, nic ten patch nie wniosl, lagi jak byly tak sa nie sadze, ze konami to naprawi...
Dawidi
Dec 3 2007, 15:49
hmm mi trudno ocenić. Mam wrażenie jakby grało sie lepiej, ale nadal to nie jest to co powinno być. Wydaje mi się, że poprawiono granie głową w online. Niestety mam jeszcze starego kompa ale wieczorem będę miał już nówkę to się zobaczy.
Cyganos
Dec 3 2007, 15:59
A ja mam takie pytanie bowiem gdy chce zainstalowac patcha wyskakuje mi taki blad "Error 1328.Error appyling patch to file D:\Config.msi\PTF3.tmp. It has probably been updated by other means,and can no longer be modifed this patch" wie ktos moze o co chodzi bo ja nie za bardzo
k0rdian
Dec 3 2007, 21:30
Jesli masz oryginała, to odinstaluj KitServer, jesli ów masz, a jesli nie masz oryginała, to zapomnij
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.