Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem 0.5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
jagos
Witam! Mam problem, który ma wielu graczy cieszących się Pesem 2008. Otóż ściągnąłem patcha 0.5. Jestem kompletnym laikiem, jeśli chodzi o edycję Pesa, ale z pomocą Sucata udało mi się wgrać patcha. Jednak po włączeniu gry okazało się, że stroje klubów premiership jak i reprezentacji bez licencji, w ogóle się nie podmieniły. Zamiast tego zarówno kluby EPL jak i nationale mają trykoty chelsea (białe koszulki i czarne spodenki oraz całe czerwone). Do tego nie wgrały się takze zarówno logosy zespołów, jak i piłki. Widziałem w komentarzach pod patchem, że więcej osób ma taki problem, ale nie widziałem jak dotąd, by ktoś zgłaszał go na forum. Naprawdę chciałbym się cieszyć jak najbardziej realistycznym PESem, ale jak na razie nie jest mi to dane. W związku z tym proszę o pomoc graczy, którzy mieli podobny porblem i go rozwiązali jak i tych, którzy domyślają się, o co może chodzić. Moje gg to: 7281792. Możecie też odpowiadać w tym topicu:) Z góry dziękuję za pomoc:) Dodam jeszcze, że w GGS stroje są zaimportowane i widzę je na podglądzie, natomiast w grze ani widu, ani słychu:) Pozdrawia spragniony PESa gracz tongue.gif
jagos
Zapomniałem sprecyzować, że chodzi o patcha Pro Evolution Soccer patch v 0.5 by Ynwa
JureQ10
Przejdz do Moje dokumenty/KONAMI/Pro evolution soccer 2008/save i usun plik PES2008_edit01..powinno grac:) pozdro...

Ricky
Niestety takie coś nie działa, wręcz przeciwnie- gdy próbuję załadować plik opcji jego nie ma, a co z tego wynika- nie mam teraz już żadnej orginalnej koszulki w EPL oprócz oczywiście Newcastle Spurs itp... Mi loga chodziły, jednakże - był strój orginalny dodatkowo tylko Arsenal i Chelsea.Wybrałem każdy inny zespoł niż te dwa czy Newcaste Spurs- zawsze koszulka Chelsea biała lub czerwona.Mógłby się ktoś na poważnie zająć tym problemem.
Kubus91
Cytat(Ricky @ Dec 26 2007, 16:03:20) *
Niestety takie coś nie działa, wręcz przeciwnie- gdy próbuję załadować plik opcji jego nie ma, a co z tego wynika- nie mam teraz już żadnej orginalnej koszulki w EPL oprócz oczywiście Newcastle Spurs itp... Mi loga chodziły, jednakże - był strój orginalny dodatkowo tylko Arsenal i Chelsea.Wybrałem każdy inny zespoł niż te dwa czy Newcaste Spurs- zawsze koszulka Chelsea biała lub czerwona.Mógłby się ktoś na poważnie zająć tym problemem.

Jak zainstalujesz tego patcha to pozniej zainstaluj latke 1.20 od KONAMI, powinno pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.