Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mala Pomylka
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
rezerwa22
cze , 2 grudnia gralem z kubaronaldo93 ja gornikiem kuba jagielonia bialystok , przez pomylke wpisalem , kuba potw , ze gral korona kielce , prosze o poprawke pozdro rezerwa

jeszcze jedno grzybek92 pomylił sie i wpisal wynik do potw do mnie przez pomylke, nie rozgrywalem z nim meczu a zatwierdzilem dlatego ze rozgrywalem inne spotkania, prosze o wykasowanie meczu rezerwa-grzybek92 4:0 z 2 grudnia pozdro
Aros
Cytat(rezerwa22 @ Dec 2 2007, 10:54:08) *
cze , 2 grudnia gralem z kubaronaldo93 ja gornikiem kuba jagielonia bialystok , przez pomylke wpisalem , kuba potw , ze gral korona kielce , prosze o poprawke pozdro rezerwa

jeszcze jedno grzybek92 pomylił sie i wpisal wynik do potw do mnie przez pomylke, nie rozgrywalem z nim meczu a zatwierdzilem dlatego ze rozgrywalem inne spotkania, prosze o wykasowanie meczu rezerwa-grzybek92 4:0 z 2 grudnia pozdro

Rezerwa, mecz z grzybkiem usunąłem. Pozostałych wyników nie będę zmieniał. Reklamacj jest niejasna, znalazłem dwa mecze tymi zespołami.
Zostaje jak jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.