Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piłki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Inne
Iwan10
Witam,mam takie pytanie jak zainstalować piłki za pomocą game graphic studio albo afs explorer 3.7?Pozdro
maciek_pl
Pileczki instalujemy Game Graphic Studio i tez mykaja A wiec napisze wszystko krok po kroku ;] zaczynam: -Otwieramy program Game Graphic Studio -Dajemu file-->open-->przechodzi my tam gdzie jest zainstalowana gra-->w folderze z gra wchodzimy w IMG--> i najpierw otwieramy plik CV_0.img -po czym ze wszystkich plikow znajdujacych w folderze CV_0.img szukamy pliku unnamed_852.bin gdy go znajdziemy dajemy prawym przyciskiem myszy i dajemy IMPORT FILE i dajemy to co sie znajduje w folderze co sciagnelismy paczke pileczek -pozniej otwieramy tak samo wszystko tylko CV_1.img i wyszukujemy w nim pliku np. balls_2.bin po czym dajemy tak samo IMPORT FILE i otwieramy pileczki ktore sciagnelismy i pokoleji podmieniami kazda ) No i nic trudnego ) Zycze dobrej zabawy...

http://www.pesleague.pl/?menu=61 tu masz u nas jak co instalować
a na issonline.pl masz w dziale turtoriale smile.gif
Iwan10
Wielkie dzięki bardzo mi pomogłeś Pozdrawiam:)
P.S.Żeby nie zakładać nowego tematu mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić żeby można było grać wszystkimi piłkami w grze(jak wchodzę np. w ggs to tam jest jeszcze kilka piłek)??
pozdrawiam
Iwan10
mam jeszcze jedno pytanie żeby nie zakładać nowego tematu mianowicie jak zrobić żeby zagrać tymi innymi piłkami bo wiem że jest wiecej piłek niz te podstawowe?np; w ggs są jeszcze piłki reeboka np Pozdro
Iwan10
Pomoże ktoś??? sad.gif
Orange_91
Cytat(Iwan10 @ Apr 20 2008, 15:42:38) *
mam jeszcze jedno pytanie żeby nie zakładać nowego tematu mianowicie jak zrobić żeby zagrać tymi innymi piłkami bo wiem że jest wiecej piłek niz te podstawowe?np; w ggs są jeszcze piłki reeboka np Pozdro

W poprzednich częściach PESa również były takie piłki, nie dało się nimi grać(chyba, że zamienić je miejscami przez GGS z piłkami które działają). Konami lubi zostawiać różne niepotrzebne pliki.
Iwan10
aha szkoda dobra dzięki za odpowiedź pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.