Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdy Strzele Bramke Gra Sie Zacina:(((
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
tenlepszy
Tak jak w opisie,gdy strzele bramke gra "staje w miejscu" i nic nie da sie zrobic,zostaje tylko reset.Nie wiem czy to wina mojej karty(geforce 8600m gs),sterowników(które do laptopa nie zawsze pasują), czy tez tego ze gre mam w formacie RIP...Dodam tylko ze demko chodzilo mi dobrze(lekko zacinalo w sytuacjach podbramkowych i to nie zawsze:) , gram na HIGH ,rodzielczosc 800 na 600. hmmm...prosze o pomoc
Pozdrawiam
Dawidi
Najprawdopodobniej to wina wersji. Tutaj masz taką która jest dobra w 100%.
1111
Cytat(Dawidi @ Nov 28 2007, 23:14:27) *
Najprawdopodobniej to wina wersji. Tutaj masz taką która jest dobra w 100%.

hehehe !! Tos ie chlopak pewnie zdziwil !!
tenlepszy
aha , I tak sobie kupie nowego PES'a (mam 5 i 6 ) ale najpierw jakis nieoryginalny musi mi pójść. dzięki za rady:) podzro
norek
Cytat(tenlepszy @ Nov 29 2007, 06:49:52) *
aha , I tak sobie kupie nowego PES'a (mam 5 i 6 ) ale najpierw jakis nieoryginalny musi mi pójść. dzięki za rady:) podzro

Sprobuj sformatowac system.
tenlepszy
Formatowałem już , nic nie daje.
norek
Cytat(tenlepszy @ Nov 29 2007, 11:41:17) *
Formatowałem już , nic nie daje.

Byc moze siedzi chlodzenie karty tudziesz proca. Sprawdz temperatury jednego i drugiego podczas pracowania PES'a.
malomowny18
Ludzie to zapewne nie jest wina procka ani karty, tylko nasz kolega ma pewnie wersję RIP.
Jeśli tak jest to w opcjach wyłącz całkowicie komentarz i problem zniknie.

Jeśli pomogło to napisz.

Pozdrawiam
malomowny18
Ludzie to zapewne nie jest wina procka ani karty, tylko nasz kolega ma pewnie wersję RIP.

Jeśli pomogło to napisz.

Pozdrawiam
malomowny18

Jeśli pomogło to napisz.

Pozdrawiam
Dominoz
Po co piszesz koleś trzy posty pod rząd...?
Nicka se zmień na spamer, a nie małomówny...

Zacina Ci sie, bo masz wersji RIP...
Zainstaluj pełną wersje, bez wycinek.
malomowny18
Nie spamer, tylko coś mi się z netem zjeb**o i mi 3 razy wysłało pod rząd, więc nie sap Dominioz.
Specjalnie tego nie zrobiłem
perONE
dziwna jest jednak ta odleglosc w czasie miedzy 2 a 3 postem dry.gif
a co do tematu moze sprobuj reinstall gry lub po postu zmien rozdzialke moze to pomoze ale nie jestem pewien.
tez tak mialem--->zmniejszylem rozdzielczosc i jakos sie juz nie tnie.
Orange_91
Cytat(tenlepszy @ Nov 28 2007, 22:06:17) *
Tak jak w opisie,gdy strzele bramke gra "staje w miejscu" i nic nie da sie zrobic,zostaje tylko reset.Nie wiem czy to wina mojej karty(geforce 8600m gs),sterowników(które do laptopa nie zawsze pasują), czy tez tego ze gre mam w formacie RIP...Dodam tylko ze demko chodzilo mi dobrze(lekko zacinalo w sytuacjach podbramkowych i to nie zawsze:) , gram na HIGH ,rodzielczosc 800 na 600. hmmm...prosze o pomoc
Pozdrawiam

W settings wyłącz komentarz i gra nie będzie sie zaćinać. A pan malomowny 18 to ewidentny spamer nie wiem jak wytłumaczy to ze miedzy postem 2 a 3 jest aż taka różnica czasowa.
bilak
na 99 % to wina zripowanej wersji

ps
dominoz przeciez malomowny18 napewno nie zrobil tego umyslnie i moderatorzy to zapewne usuną ...
malomowny18
Ludzie nie jestem żadnym spamerem mad.gif
Po co miałbym spamować na forum, na którym zawsze siedze i z którego nie raz otrzymałem pomoc. Zastanówcie się troche.
Nie zależy mi żeby mieć ileś tam postów tylko po prostu tak wyszło i tyle. Wysłałem raz, to stronka się zawiesiła, dałem odśwież 2 razy i stąd zapewne te 3 posty.

Pozdrawiam
tenlepszy
hej
Wyłączyłem komentarz(prawdę mówiąc w ogóle go nie było) i nic.A wiec muszę dorwac inną wersję i sprawdzic
Ps. a czy w PES'ie 2008 przy stracie gry nie ma żadnej muzyki?
Dominoz
Jest muzyka.
Ale jak masz wersji RIP, to zapewne jest wcięta.
tenlepszy
Ale teraz to już nie wiem czy to jest wina wersji gry Mojemu znajomemu gra nie tnie a ma Radeona 9550 . A mi gra nie chodzi już płynnie , tylko zacina sie strasznie (już nawet na początku).Co gorsze PES6 zaczął mi sie zacinać. Czyżby byłą to wina karty??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.