tenlepszy
Nov 28 2007, 22:02
Tak jak w opisie,gdy strzele bramke gra "staje w miejscu" i nic nie da sie zrobic,zostaje tylko reset.Nie wiem czy to wina mojej karty(geforce 8600m gs),sterowników(które do laptopa nie zawsze pasują), czy tez tego ze gre mam w formacie RIP...Dodam tylko ze demko chodzilo mi dobrze(lekko zacinalo w sytuacjach podbramkowych i to nie zawsze:) , gram na HIGH ,rodzielczosc 800 na 600. hmmm...prosze o pomoc
Pozdrawiam
Dawidi
Nov 28 2007, 23:10
Najprawdopodobniej to wina wersji.
Tutaj masz taką która jest dobra w 100%.
Cytat(Dawidi @ Nov 28 2007, 23:14:27)

Najprawdopodobniej to wina wersji.
Tutaj masz taką która jest dobra w 100%.
hehehe !! Tos ie chlopak pewnie zdziwil !!
tenlepszy
Nov 29 2007, 06:45
aha , I tak sobie kupie nowego PES'a (mam 5 i 6 ) ale najpierw jakis nieoryginalny musi mi pójść. dzięki za rady:) podzro
Cytat(tenlepszy @ Nov 29 2007, 06:49:52)

aha , I tak sobie kupie nowego PES'a (mam 5 i 6 ) ale najpierw jakis nieoryginalny musi mi pójść. dzięki za rady:) podzro
Sprobuj sformatowac system.
tenlepszy
Nov 29 2007, 11:37
Formatowałem już , nic nie daje.
Cytat(tenlepszy @ Nov 29 2007, 11:41:17)

Formatowałem już , nic nie daje.
Byc moze siedzi chlodzenie karty tudziesz proca. Sprawdz temperatury jednego i drugiego podczas pracowania PES'a.
malomowny18
Nov 29 2007, 16:00
Ludzie to zapewne nie jest wina procka ani karty, tylko nasz kolega ma pewnie wersję RIP.
Jeśli tak jest to w opcjach wyłącz całkowicie komentarz i problem zniknie.
Jeśli pomogło to napisz.
Pozdrawiam
malomowny18
Nov 29 2007, 16:01
Ludzie to zapewne nie jest wina procka ani karty, tylko nasz kolega ma pewnie wersję RIP.
Jeśli pomogło to napisz.
Pozdrawiam
malomowny18
Nov 29 2007, 16:13
Jeśli pomogło to napisz.
Pozdrawiam
Dominoz
Nov 29 2007, 16:21
Po co piszesz koleś trzy posty pod rząd...?
Nicka se zmień na spamer, a nie małomówny...
Zacina Ci sie, bo masz wersji RIP...
Zainstaluj pełną wersje, bez wycinek.
malomowny18
Nov 29 2007, 17:01
Nie spamer, tylko coś mi się z netem zjeb**o i mi 3 razy wysłało pod rząd, więc nie sap Dominioz.
Specjalnie tego nie zrobiłem
perONE
Nov 29 2007, 17:25
dziwna jest jednak ta odleglosc w czasie miedzy 2 a 3 postem

a co do tematu moze sprobuj reinstall gry lub po postu zmien rozdzialke moze to pomoze ale nie jestem pewien.
tez tak mialem--->zmniejszylem rozdzielczosc i jakos sie juz nie tnie.
Orange_91
Nov 29 2007, 17:32
Cytat(tenlepszy @ Nov 28 2007, 22:06:17)

Tak jak w opisie,gdy strzele bramke gra "staje w miejscu" i nic nie da sie zrobic,zostaje tylko reset.Nie wiem czy to wina mojej karty(geforce 8600m gs),sterowników(które do laptopa nie zawsze pasują), czy tez tego ze gre mam w formacie RIP...Dodam tylko ze demko chodzilo mi dobrze(lekko zacinalo w sytuacjach podbramkowych i to nie zawsze:) , gram na HIGH ,rodzielczosc 800 na 600. hmmm...prosze o pomoc
Pozdrawiam
W settings wyłącz komentarz i gra nie będzie sie zaćinać. A pan malomowny 18 to ewidentny spamer nie wiem jak wytłumaczy to ze miedzy postem 2 a 3 jest aż taka różnica czasowa.
na 99 % to wina zripowanej wersji
ps
dominoz przeciez malomowny18 napewno nie zrobil tego umyslnie i moderatorzy to zapewne usuną ...
malomowny18
Nov 29 2007, 20:04
Ludzie nie jestem żadnym spamerem
Po co miałbym spamować na forum, na którym zawsze siedze i z którego nie raz otrzymałem pomoc. Zastanówcie się troche.
Nie zależy mi żeby mieć ileś tam postów tylko po prostu tak wyszło i tyle. Wysłałem raz, to stronka się zawiesiła, dałem odśwież 2 razy i stąd zapewne te 3 posty.
Pozdrawiam
tenlepszy
Nov 30 2007, 11:41
hej
Wyłączyłem komentarz(prawdę mówiąc w ogóle go nie było) i nic.A wiec muszę dorwac inną wersję i sprawdzic
Ps. a czy w PES'ie 2008 przy stracie gry nie ma żadnej muzyki?
Dominoz
Nov 30 2007, 11:49
Jest muzyka.
Ale jak masz wersji RIP, to zapewne jest wcięta.
tenlepszy
Dec 1 2007, 15:59
Ale teraz to już nie wiem czy to jest wina wersji gry Mojemu znajomemu gra nie tnie a ma Radeona 9550 . A mi gra nie chodzi już płynnie , tylko zacina sie strasznie (już nawet na początku).Co gorsze PES6 zaczął mi sie zacinać. Czyżby byłą to wina karty??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.