Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najsłabszy Zespół W Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Rand
Ostatnio zakończyłem swoją ML bo cały czas gra wywala mi po jednym meczu, zawsze grałem w ML najsłabszą drużyną jaką w Pes jest ta od Konami czyli Castolo, Ximelez, Ruskin itd.
Z racji że grając nimi na najwyższym poziomie na początku bez transferów po porstu nie sposób wygrac (no może przesadzam) , ale na pewno jest nudniej, szybko się męczą itd to szukam drugiej najłabszej drużyny w PES 2008.

Tak więc byłbym wdzięczny za propozycje smile.gif ja obstawiam że najsłabsza jest jakaś Holenderska, albo szwedzka, ale nie wiem która :/

Mój typ Hammarby czy cos takiego tongue.gif

jakieś inne propozycje....... ?
barman_2000
mój typ to AIK i chyba Wisła Kraków do najlepszych nie należy
Rand
heh, racja Wisła zupełnie zapomniałem, szczerze to zdziwiony byłem że polaków takich słabych zrobili, nie żebym strasznie narzekał ale co po niektórzy z naszej Reprezentacji czy od Wisły mogliby byc szybsi i bardziej wytrzymali (stamina)
czekam na propozycje......
narazie do wyboru mam (Aik, Hammarby, Wisła)
zyga
Real biggrin.gif
Dawidi
Przesadzasz z ta trudnością. Ja po pierwszym sezonie byłem 3 od końca, kupiło sie 2 lepszych zawodników na atak i jakoś już poleciało. Szczerze, to teraz jest dopiero nudno jak wygrana 4-0 z realem to nie jest sukces....
Rand
Cytat(zyga @ Nov 28 2007, 22:49:33) *
Real biggrin.gif

No bez przesady tongue.gif Specjalnie pisałem najsłabszy, a nie najgorszy bo w tej drugiej sytuacji bym się z Tobą zgodził tongue.gif

Co do poziomu trudności to może przesadziłem, chociaż róznie ludzie grają, bo potrafia i na normalnym poziomie grac więc nie ma co osadzac. Z tym że nie chce mi sie ciągle tymi Castolami grac, chciałbym kogoś ze składu chociaż raz od początku do końca wycwiczyc i zostawic w drużynie, bo z tej drużyny od Konami to nikt u mnie nie zostaje tongue.gif
Ja pierwszy sezon w koncu skończyłem jako 4 i zabrakło mi 1 zwycięstwa do wejscia, kląłem potem bo pare razy głupio zgubiłem punkty. Dlatego zależy mi żeby drużyna była jedną z najsłabszych.....
Dawidi
u mnie został Ivarov (powiedzmy, że daje rade. Ale jak widzę czasem jego interwencje to sie czasem gotuje tongue.gif) i Jaric (tak mi sie wydaje ze on jest od początku).
Rand
Najdłuzej to u mnie też został ivarov ( jako rezerwowy bramkarz) i Jaric, w końcu i ich sprzedałem. Jaric dobrze wolne strzela, wiec zdążył jeszcze mi cos ustrzelic to też długo został jako rezerwowy pomocnik defensywny. Starałem sie jeszcze z Ruskina zrobic zawodnika, bo młody był, ale w końcu tyle mi zaproponowali że odpusciłem i sprzedałem tongue.gif

Ok to było tak OT, moze wracając do do tematu to kto jest najsłabszy.....?
szołpas
Real biggrin.gif

Barca biggrin.gif ....
Orange_91
Cytat(Rand @ Nov 28 2007, 23:24:52) *
Ok to było tak OT, moze wracając do do tematu to kto jest najsłabszy.....?

Czy aż taką trudnością jest porównanie statystyk zespołów?
perONE
Real biggrin.gif

zal blink.gif laugh.gif
nie ma to jak pisac bezsensowne posty. przeciez chyba kazdy wie ze Real podobnie jak Barca jest w swiatowej czolowce jezeli chodzi i pilke nozna. wiec pisanie w temacie o naslabszy klub Real jest przynajmniej glupie dry.gif.
Pozdro zyga... bez odp.
a co do najslabszego klubu to wybierz Heracles Almelo, VVV Venlo albo FC Metz
Rand
Cytat(Orange_91 @ Nov 29 2007, 17:08:51) *
Czy aż taką trudnością jest porównanie statystyk zespołów?

Ta uwierz że tak. Rozróżnic słaby zespół od dobrego prosto, ale 20 potencjalnych słabych zespołów już nie tak łatwo. Zwłaszcza jak leża w różnych ligach. Po za tym Statsy są nie do końca dobrym odzwierciedleniem. Np o wiele łatwiej gra sie z lepszym atakiem, a słabą obrona niż na odwrót..... Po za tym dochodzi jeszcze wiek zawodników itd. Ogólnie chodziło mi również aby każdy wypowiedział się na podstawie własnego doświadczenia.

Cytat(perONE @ Nov 29 2007, 17:35:59) *
zal blink.gif laugh.gif
nie ma to jak pisac bezsensowne posty. przeciez chyba kazdy wie ze Real podobnie jak Barca jest w swiatowej czolowce jezeli chodzi i pilke nozna. wiec pisanie w temacie o naslabszy klub Real jest przynajmniej glupie dry.gif.
Pozdro zyga... bez odp.
a co do najslabszego klubu to wybierz Heracles Almelo, VVV Venlo albo FC Metz

Zgadzam sie w zupełności z Tobą i dzięki za wymienione kluby smile.gif
matthew
AIK
Naprawdę słabiznaaa .. Nie wiem czy statystycznie, ale gra nimi to prawdziwa "mordęga" ;D
kasztan
a nie mozesz popatrzec na statystyki zespolow i zobaczyc ktory jest najslabszy
baski18
Czy nie można czasami przeczytać odpowiedzi udzielonych w temacie i nie dublować ich ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.