Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pare Pytan Od Nowicjusza:)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Koser:)
Witam. wink.gif
Dopiero co zaczełem swoją przygodę z grami z serii Pro Evolution Soccer (2008 to moja pierwsza), a więc mam pare pytań skierowanych do Was - bardziej doświadczonych graczy. smile.gif
1. Patche - jak instalować? Robiłem wszystko według instrukcji które są dołączone do newsów, ale nadal wydaje mi się to skomplikowane... nie idzie. :/
2. Diving - nurkowanie - problem jest w tym, ze naciskam wszystko co trzeba. (Q+E+Z... gram na klawiaturze, pare przycisków zmienionych). Jakieś sugestie?
3. Słyszałem coś o jakiś KitServerach, FaceServerach. Co to jest? Mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć? Kiedy się pojawi do edycji 2008? smile.gif
4. Fajne forum, mam nadzieję że mi pomożecie. smile.gif
Dominoz
1. Nie da sie tego dokładniej wytłumaczyć chyba...
3. Co to jest? Najlepsze narzędzie do edycji gry. Faceserver- w super prosty sposób wgrywa się twarze, kitserver- stroje i tak samo jest z butami i piłkami. Kiedy wyjdzie pełen do PES'a 2008? Nikt nie wie, prócz Juce'a pewnie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.