Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienie Sterowania
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
lisciu
Jak zmienić ustawienie klawiatury ? bo mam problem jak chce przestawić podanie na S z X to nie chce się zmienić tak jakbym nie mógł nic przypisać guzikowi S i w settings i w grze tak jest jak w ty z tym sobie radzicie ?
hader3k
Cytat(lisciu @ Nov 27 2007, 11:45:37) *
Jak zmienić ustawienie klawiatury ? bo mam problem jak chce przestawić podanie na S z X to nie chce się zmienić tak jakbym nie mógł nic przypisać guzikowi S i w settings i w grze tak jest jak w ty z tym sobie radzicie ?

Sprawdź czy inne przyciski nie mają ustawionego guzika X jako coś, sprawdź też, czy keyboard2 nie ma przypisanych guzików smile.gif
Pozdrawiam smile.gif
lisciu
Cytat(hader3k @ Nov 27 2007, 14:17:31) *
Sprawdź czy inne przyciski nie mają ustawionego guzika X jako coś, sprawdź też, czy keyboard2 nie ma przypisanych guzików smile.gif
Pozdrawiam smile.gif

no tak mi nie działa mimo wszystko nawet tak żaden guzik nie zajety co gorsza jak ustawie w settings to gra się rządzi swoimi prawami w grze i nie moge zmienic guzikow co kolwiek nie wybiore to nie chce akceptowac zadnej litery
hader3k
Cytat(lisciu @ Nov 27 2007, 23:38:13) *
no tak mi nie działa mimo wszystko nawet tak żaden guzik nie zajety co gorsza jak ustawie w settings to gra się rządzi swoimi prawami w grze i nie moge zmienic guzikow co kolwiek nie wybiore to nie chce akceptowac zadnej litery

Zrób reinstal gry. Może pomoże. A jeśli nie to nie wiem co zrobić...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.