Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kasztan
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kasztan
Witam bede zamieszczal tutaj swoje twarze ale wy rowniez mozecie tutaj dawac swoje wyroby twarzowe oczywiscie komentujcie i mowcie co musze poprawic w swoich twarzach
Dawidi
Powinieneś sie raczej zapytać co powinieneś zrobić, żeby nie zaśmiecać forum głupimi tematami. Po pierwsze nie ten dzial a po drugie jak już coś takiego robisz to mógłbyś odraz coś zamieścić.
Orange_91
Cytat(kasztan @ Nov 25 2007, 18:17:51) *
Witam bede zamieszczal tutaj swoje twarze ale wy rowniez mozecie tutaj dawac swoje wyroby twarzowe oczywiscie komentujcie i mowcie co musze poprawic w swoich twarzach

Obserwuje tematy zakladane przez ciebie i nasowa mi sie jeden wniosek jestes zwyklym trolem internetowym zakladasz bezsensowne tematy tylko zeby zasmiecic forum i udajesz wielkiego speca. Po co zalozyles ten temat? Temat z twarzami zaklada sie w momencie pokazania swojej 1 pracy a nie tak jak ty jeszcze prawdopodobnie nic nie zrobiles ale temat juz jest. Watpie nawet czy wiesz jak sie robi takie twarze. Napisze ci jedno lepiej przystopuj z tym swoim zachowaniem bo moze to sie dla ciebie skonczyc banem predzej czy pozniej.

http://dziecineo.prv.pl/
kasztan
oto moja pierwsza twarz najpierw link do prawdziwego ashley cole
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a24c29b51d1b01d2.html

a teraz do zrobionego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a24c29b51d1b01d2.html

wiem ze ta twarz jest kiepska ale ja nie uzywam zdjec do robienia twarzy i to jest moja 1 twarz dlatego taka slaba
olivier
Ty nas uważasz za idiotów?Ban ci się należy i to od zaraz.
d-note
A gdzie tu jest twarz bo nie widze biggrin.gif Wstaw moze dobrze linka a nie podsumówuj swoją twarz wink.gif
kasztan
sorki ludzie ale mi sie pomylily linki i wrzucilem dwa takie same zaraz wrzuce ten drugi
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f05d69161a233f3.html
oto link do drugiej przerobionej twarzy
olivier
Fajnie,że tą twarz w edit mode robiłeś ale to szczegół.No i większe screeny dawaj.
kasztan
Cytat(olivier @ Nov 25 2007, 19:03:14) *
Fajnie,że tą twarz w edit mode robiłeś ale to szczegół.No i większe screeny dawaj.

dzieki ze fajnie i nastepnym razem beda wieksze screeny
Rossoneri1990
Hej kasztan napisanie przez oliviera fajnie miało charakter ironiczny tongue.gif
mati_910
na moje to jest 'defaultowy' A.Cole z gry od KONAMI, a Ty go lekko podrasowałeś.. (Nie oceniam)
Orange_91
Cytat(mati_910 @ Nov 26 2007, 14:16:51) *
na moje to jest 'defaultowy' A.Cole z gry od KONAMI, a Ty go lekko podrasowałeś.. (Nie oceniam)

A co tu oceniać gość sobie najzwyklej w świecie żarty robi. Najlepiej to go zignorować.
olivier
Cytat(mati_910 @ Nov 26 2007, 14:16:51) *

Zapomniałeś dodać iż pogorszył całą mordę którą zrobił. Tego A.Cola można nazwać hmmm... gniotem?

P.S-kasztan weź porządny tutorial i naucz się robić twarze no i nie zapomnij o oedit.
kasztan
Dobra ja juz skonczylem z robieniem twarzy do PESa 2008 robie teraz do pesa 6 i ten temat uwazam juz za zamkniety twarze ktore robie do pes 6 bede zamieszczal na innym forum

STEVEN GERRARD
Dominoz
Dajcie mu bana, bo on jest totalnie żałosny...
Żenada :/
Dziecko neo i tyle.
Orange_91
Cytat(kasztan @ Nov 26 2007, 15:11:43) *
Dobra ja juz skonczylem z robieniem twarzy do PESa 2008 robie teraz do pesa 6 i ten temat uwazam juz za zamkniety twarze ktore robie do pes 6 bede zamieszczal na innym forum

STEVEN GERRARD

Idź i nie wracaj. Najlepiej idź na pro-evo tam lubią takich jak ty dogadasz się z nimi.
kasztan
Bardzo prosze o zamkniecie tematu poniewaz nie bede juz umieszczal swoje twarze na innym forum o pesie jescze raz prosze aby ten temat byl zamkniety>

STEVEN GERRARD
Dominoz
Większymi literami nie dało się napisać...
Spadaj na pro-evo...tam zostaniesz z pewnością doceniony biggrin.gif

PAPA biggrin.gif

Co za jełop...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.