Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Odgłosów Z Murawy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
bobello
po zaimportowaniu do cv0 butów, strojów i logosów stało się coś dziwnego z dźwiękiem, otóż po jakimś czasie nie od razu zniknęły dźwięki w menu podczas przesuwania kolejnych trybów( muzyczka leci nie ma tego pykania) jeżeli chodzi o mecz jest gorzej nie słychać kompletnie odgłosów z murawy ( gwizdków , wślizgów , uderzeń piłki , reakcji kibiców po strzelonym golu) tylko takie powtarzające sie zamulone śpiewy i po strzeleniu bramki spiker nawija
jest to o tyle dziwne że nie grzebałem w żadnych plikach dźwiękowych tylko w cv0 i w cv1
po zamianie na oryginalne pliki działa ale dla czego skoro cv0 to same tekstury

jakieś sugestie?? huh.gif

ps: oczywiście w system settings wszystko na on jeżeli chodzi o dźwięk
oes
wlasnie mialem tez to pisac :] ale widze ze ktos juz mnie w sporej czesci wyreczyl wink.gif mam nadzieje ze ktos ma na to sposob smile.gif jednym slowem wcielo SFXy i w menu i w grze :/ rebuildy nie pomogly, usuwanie ofa i settingsow tez.. ktos zna sposob na to?
dj_adriano
dokładnie też mam to samo a więc jeszcze raz czy ktoś wie co z tym zrobić unsure.gif
oes
zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem przez jakis trefny param_dat_27.bin huh.gif ale musze to jeszcze sprawdzic bo tak to nie bardzo co mozna 'popsuc' bo przeciez to tylko sa pliki graficzne..
Mortin
nic sie na to nie poradzi, nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie, podejrzewam ze i samo konami tez nie ma pojecia co sie dzieje, bo wydali najbardziej niedopracowana czesc...
co do dzwiekow to mam tak od samego poczatku, mimo ze nic nie importowalem.. nawet format nie pomogl..
oes
taa tylko ze ja dzwieki mialem ;] w sumie to nawet nie wiem kiedy je dokladnie wcielo i po czym.. bo gralem sporo wogole bez dzwiekow huh.gif
baski18
Problem polega na tym, że posiadamy głośniki 5na1(przynajmniej w moim wypadku) i gra nie potrafi sobie z tym poradzić. Możemy próbować wyłączać grę i włączać ponownie, po pewnym czasie nagle zaskakuje, ale jest to praca żmudna. Jak na razie najlepszym wyjściem było ustawienie przyśpieszenia dźwięku w panelu sterowania w dźwiękach. Niestety ma to swoje złe strony, mamy ciągle odgłosy trybun, gwizdek, odbicie piłki - niestety tracimy komentatora.
oes
no to co? wina karty dziewkowej ze jest 5.1? noo ale przeciez na poczatku bylo wszystko w pozadku :] wiec?
oes
sory ze jedno po drugim.. ale zniknely wam tez skala glosnosci? dla wszystkich trzech rodzajow dzwieku? czy to tylko ja sobie cos 'zle' albo za bardzo podmienilem?
Kempu
MI nie zniknęła skala dźwięków, a dźwięki pykania w menu to nie miałem od poczotką, w demie też nie miałem gwizdków sędziego itd... a jak macie komentarz mdły to sobie zmieńcie w opcjach w commentary na name. Do czegu służą te suwaki?? ten 3 mnie najbardziej interesuje.
oes
z tego co pamietam to sa to odglosy wlasnie z gry (ktore nie wiadomo czemu gdzies wcielo) potem muzyka i komenatrz.. napewno tak tylko ze nie wiem jak z kolejnoscia..
oes
sory ze post za postem.. ale wedlug mnie bo troche sie z tym bawilem.. jedyna odpowiedzia jest to ze GGS czasem cos chrzani podczas rebuilda.. zrobilem 1 rebuila i znowu bylo cicho.. ale jak juz pozniej wrzucalem pliki i rebuildy robily sie w AFSex to wszystko dziala podmienilem sporo plikow
Kempu
To naprawiłeś sobie? Działają ci te gwizdki itd? Jak działają to napisz co zrobiłeś....
Dawidi
sory za offtop ale "oes" zamiast pisania sorry, że post pod postem to mniej czasu zajmie ci kliknięcie Edytuj...
oes
Cytat(Dawidi @ Dec 5 2007, 19:47:39) *
sory za offtop ale "oes" zamiast pisania sorry, że post pod postem to mniej czasu zajmie ci kliknięcie Edytuj...

szczere? to sypie mnie ze wyszlo post za postem.. chcialem pomoc wiec napisalem..

Cytat(Kempu @ Dec 5 2007, 16:47:20) *
To naprawiłeś sobie? Działają ci te gwizdki itd? Jak działają to napisz co zrobiłeś....

co zrobilem? wyciagnalem wszystkie pliki ktore sam podmienialem w cv_0 (bylo tego troche bo fonty numery kits loga itp) usunalem cv_0 (bo na moje oko robiac kolejne rebuildy ggs skopal pewne pliki przez co powstala cisza) przekopiowalem czysty cv_0 z plytki i asf expolorerem wrzucilem te wszystkie ktore wyciagnalem wczesniej smile.gif tylko jeden rebuild na miejsca bez wzgledu na to ile plikow to potrzebuje smile.gif i wszystko dziala jak trzeba smile.gif

Kempu
Zarzucilbyś ten dobry plik CV??
oes
Cytat(Kempu @ Dec 8 2007, 20:12:09) *
Zarzucilbyś ten dobry plik CV??

cv_0 to jakies 1.7gb :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.