Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MASTER LEGUE!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mata1448
Mam do WAS wielką prośbę i mam nadzieję ze mi pomożecie smile.gif a więc tak czy jest jakiś patch ze spolszczeniem do PES 4 bo nie znam angola i wogòle nie potrafię się połapać w Master Legue! jak nie ma takiego patcha to czy wie może ktoś gdzie jest jakiś poradnik do Master League? Mile widziane LINKIPozdrawiam i dziękuje
Raffels
Kolejny :evil: :evil: :evil: ...............jak wyjdzie patch z ligą polską i nie pytać więcej :evil: :evil: Przeglądałbyś forum to byś był w temacie argh!!!
Hawok
Qwa poszukaj se sam a sie niepytaj głupkowato. Zawsze jak ktos nowy to cos odpierdzieli 1 postem ;//////// bana gnojwi i tyla biggrin.gif
mata1448
Panie "rafaell" po pierwsze nie pytałem o patcha z ligą polską tylko ze spolszczeniem a po drugie sądze że jesteś impertynentem zwracając się do mnie z taką niechęcią. Chyba cierpisz na Xenofobię....
Mam nadzieję że ktoś inny mi pomoże
Pozdrawiam
Hawok
chory jestes albo na mozg ci ***** ze sie tak wyraze napisał chyba ze bedzie SPOLSZCZENIE jak wyjdzie patch z polska liga po chinsku do Ciebie czy jak ? a po 2 niemasz angielskiego w szkole ?
Raffels
Po pierwsze to jestem Raffels a nie "rafaell" (dla ciebie Pan Raffels) :evil: :evil: Po drugie - nie jestem żadnym impertynentem (radziłbym nie użuwać wyrazòw, ktòrych wpełni nie rozumiesz) tylko czytając setny raz to samo pytanie na ten sam temat szlak mnie trafia (i pewnie nie tylko mnie). Jak byś był człowiekiem inteligentnym i rozumnym to poszukałbyś najpierw na tym forum albo na privie lub gg zapytałbyś kogoś, a ty zaśmiecasz forum kolejnym bezsensownym postem. Zastanòw się następnym razem zanim coś napiszesz. Amen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kemot
Hawok nie podkskuj bo ty tez miales ciekawe posty, odpowiedz na pytanie zostala udzielona przez Raffelsa, zamykam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.