Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę O Rv_e.img
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Przemoo90
proszę o plik rv_e.img (najlepiej czysty) ponieważ usunąłem przez przypadek.
Hojrak Red Devil
Trzymaj
Pobierz
Przemoo90
dzieki
Felek?@1
proszę o plik rv_e.img najlepiej z polonizacja bo ten patch polonizujacy wogóle mi nie wchodzi moze dlatego ze mam RIP-a taksamo patch 1.2.Dlaczego? .Pomocy
Orange_91
Cytat(Felek?@1 @ Jan 17 2008, 08:11:56) *
proszę o plik rv_e.img najlepiej z polonizacja bo ten patch polonizujacy wogóle mi nie wchodzi moze dlatego ze mam RIP-a taksamo patch 1.2.Dlaczego? .Pomocy

Posiadasz ripa?? A czy wiesz może, że jest to nielegalne? A patch ci nie wejdzie bo nie masz pewnych plików i dołożenie ich na wersje rip prawdopodobnie nic nie da.
shady1990
wezcie skonczcie piepszyc bo mnie to irtuje prawda jest taka ze co 5 osoba ma oryginał reszta piraty blink.gif
Jeśli już ma, to niech chociaż się z tym tak nie afiszuje.
artysta germanista
Cytat(Felek?@1 @ Jan 17 2008, 08:11:56) *

no bo na ripy albo na pełne pirackie to ci nie wejdzie zapewniam xD
JuveR
A tak w ogóle to po co prosić o te pliki skoro są one na płytce ??? No chyba że ma się wersję "od jakiegoś wujka zza granicy" :/ Za szerzenie piractwa to bany powinny być biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.