Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Padem, Grą Czy Usb?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Lelo
...
diodaq
Jakiego masz pada? Moze wlaczasz Autofire jesli masz cos takiego w swoim padzie...
rangiz
A gra oryginalna czy z crackiem? wink.gif
Scooby-Doo
Hm nie wiem ale wydaje mi się że może pad. Ja mam podłączone 2 pady ale gram na klawie i w 1 którego w ogóle w opcjach nie ustawiałem chodzi u mnie jako player1 czyli tak jak klawa i akurat w tym mam wyrobionego lewego analoga i czasami jak sie tam przesunie ten analog to mi sami zawodnicy ida w prawo na początku nie wiedziałem o co chodzi ale do tego doszedłem biggrin.gif A nie odłanczam go bo jak odłącze to wszystko w grze sie spiepszy i już próbowałem odłączyć i wrzucić jeszcze raz of'a i edit i i tak coś zawsze nie działało nawet po wybraniu load w edit nie wczytywały sie np. nazwiska w niemieckiej reprezentacji itd.
Lelo
...
olivier
Co to znaczy prawie oryginalna albo oryginalna lub nie,zdecyduj się.
Dawidi
Jakby miał oryginał to by napisał, że oryginał. Ale, że ma pirata to kombinuje tongue.gif
Lelo
...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.