elolve
Nov 23 2007, 19:07
witam mam orginalne pro evo 6 PL i jak gram mecze w karierze to co dwa-trzy czasem cztery mecze gdy kończy się pierwsza połowa pojawia się czarny ekran (dźwięk jest ale nie wiem czy zawsze) i nic sie nie da zrobic . czarny ekran pojawia sie przed powtórkami z pierwszej połowy
2 razy przeinstalowywałem gre i nawet wkleiłem c.racka ale to nie pomogło
i gdy pojawia sie czarny ekran to nic sie nie dzieje i nic nie moge zrobić jedynie pomaga alt + f4
kompa mam dobrego na tą gre bo mi b.dobrze działa
wiec proszę o jakies porady
mam wgrane tylko OF ze składami nowymi z sierpnia tego roku
Jacmen
Nov 23 2007, 19:10
Czy dzieje ci się to również bez nowego ofa ??
elolve
Nov 23 2007, 21:38
na tym zwykłym pliku nie sprawdzałem bo odrazu go podmieniłem by składy odświerzyc
teraz grałem to 2 mecze zagrałem ok a potem 3razy z rzędu czarny ekran :/ :/ :/
Milerinho
Dec 2 2007, 08:08
po 1-odinstaluj te co teraz masz stery do graficznej i zainstaluj nowe ze strony producenta. po 2- jak jest taka mozliwosc to obejzyj powtorki a pozniej przejdz do menu w przerwie meczu. Noi na koniec sprobuj innego ofa.
Denilson1
Dec 19 2007, 14:58
ja miałem to samo, ale po zainstalowaniu oe patcha, gra na najwyższej rozdzielczości i detalach chodziła i idealnie , ale dzwięk sie coś piprzył i w przerwie meczu czarny ekran, zmieniłem detale na średnie i jest teraz git, ani dzwiek sie nie psuje ani czarnego obrazu w przerwie niema:) pozdr spróbuj to zrobic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.