Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6 - Czarny Ekran
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
elolve
witam mam orginalne pro evo 6 PL  i jak gram mecze w karierze to co dwa-trzy czasem cztery mecze gdy kończy się pierwsza połowa pojawia się czarny ekran (dźwięk jest ale nie wiem czy zawsze) i nic sie nie da zrobic . czarny ekran pojawia sie przed powtórkami z pierwszej połowy
2 razy przeinstalowywałem gre i nawet wkleiłem c.racka ale to nie pomogło
i gdy pojawia sie czarny ekran to nic sie nie dzieje i nic nie moge zrobić jedynie pomaga alt + f4
kompa mam dobrego na tą gre bo mi b.dobrze działa
wiec proszę o jakies porady
mam wgrane tylko OF ze składami nowymi z sierpnia tego roku
Jacmen
Czy dzieje ci się to również bez nowego ofa ??
elolve
na tym zwykłym pliku nie sprawdzałem bo odrazu go podmieniłem by składy odświerzyc
teraz grałem to 2 mecze zagrałem ok a potem 3razy z rzędu czarny ekran :/ :/ :/
Milerinho
po 1-odinstaluj te co teraz masz stery do graficznej i zainstaluj nowe ze strony producenta. po 2- jak jest taka mozliwosc to obejzyj powtorki a pozniej przejdz do menu w przerwie meczu. Noi na koniec sprobuj innego ofa.
Denilson1
ja miałem to samo, ale po zainstalowaniu oe patcha, gra na najwyższej rozdzielczości i detalach chodziła i idealnie , ale dzwięk sie coś piprzył i w przerwie meczu czarny ekran, zmieniłem detale na średnie i jest teraz git, ani dzwiek sie nie psuje ani czarnego obrazu w przerwie niema:) pozdr spróbuj to zrobic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.