Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro Bez Anglii
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Dawidi
Niestety moja ulubiona drużyna została wyeliminowana przez Chorwatów sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Tu macie skrót bramek
http://youtube.com/watch?v=x2x4YmdXwoU

A teraz do tych którzy narzekają na bramkarzy w Pesie 2008: "Cieszcie się, że nie bronią jak ten palant w tym meczu sad.gif"
JTK
Cytat(Dawidi @ Nov 22 2007, 21:34:27) *
"Cieszcie się, że nie bronią jak ten palant w tym meczu sad.gif"

Właśnie widać jaki prawdziwy z ciebie kibic.

Drogi kolego to nie jeden mecz decyduje o awansie ani tym bardziej jeden błąd, po prostu angielscy gracze nie zapracowali sobie na awans. Przebimbali całe eliminacje i tylko zbieg okoliczności dał im szansę na euro pod sam koniec.
zyga
Widocznie nie dla psa kiełbasa.
Bakel
Każdego szkoda
mcraczek
Cytat(Bakel @ Nov 22 2007, 22:42:14) *
Każdego szkoda

Tych cwaniaków na pewno nie laugh.gif Bardziej cieszyłem się z ich porażki niż wczorajszego remisu z Serbią.
arm
Anglicy sami sobie "zapracowali" na to, że zabraknie ich na Euro. Bezbramkowe remisy z Izraelem i zwłaszcza z Macedonią na Old Trafford, porażki z Chorwacją i Rosją, koszmarne błędy bramkarzy, liczne kontuzje kluczowych graczy i trener bez pomysłu na grę. Anglicy mają duży potencjał, ale wykorzystali go w niewielkim stopniu. Poza tym moim zdaniem zbyt wielu średniej klasy zagranicznych piłkarzy w angielskich klubach i zbyt duże zarobki...
szołpas
do dupy ze odpadli dry.gif
Cytat(zyga @ Nov 22 2007, 22:21:44) *
Widocznie nie dla psa kiełbasa.
Vadiim
Haha cała Anglia ubolewa wink.gif

Jakies flagi kibice tutaj wieszają, chodza smutni, ba.. w pubach dzis nawet muzyki nie włączano laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Strasznie ubolewaja smile.gif
Nie ma sie co dziwic..

Ale Chorwaci?!
Taka grą - kandydaci do finału ME. blink.gif
Foley
Anglia ma taką pakę że ho ho ho, no ale nie mają dużyny jak Polska smile.gif
Pozdro
ronaldo_9
szczerze wolalbym anglikow w euro niz ruskich laugh.gif
jednak te dwa zwyciestwa chorwatow nie sa dzielem przypadku
ja pamietam jeszcze WC'98 i braz chorwatow
a anglicy, mysleli ze za zaslugi dla pilki dostana awans laugh.gif
chorwaci mogo duzo zwojowac na euro
this is football! rolleyes.gif
Orange_91
Cytat(Vadiim @ Nov 23 2007, 01:11:47) *
Haha cała Anglia ubolewa wink.gif

Jakies flagi kibice tutaj wieszają, chodza smutni, ba.. w pubach dzis nawet muzyki nie włączano laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Strasznie ubolewaja smile.gif
Nie ma sie co dziwic..

Ale Chorwaci?!
Taka grą - kandydaci do finału ME. blink.gif

A Anglicy to co pokazali? Chorwaci po prostu okazali się od nich lepsi to nie jeden mecz decydował o awansie tylko kilkanaście i wyszły tylko te drużyny które okazały sie najlepsze w ostatecznym rozrachunku.
.:CR7:.
Tako off top: Chorwacja w ostatnim meczu miała bardzo podobne stroje do tych z MŚ'98, kiedy zdobyli brąz. Coś czuje, że to bedzie czarny koń turnieju. Takie jest moje zdanie.
mogwil
a ja napisze tylko tyle hahahahahahahahhahaha dobrze im tak laugh.gif
perONE
a ja tam nie załuje ze Euro 2008 odbedzie sie bez anglii. chociaz z nimi euro byloby jeszcze ciekawsze. zastanawiam sie tylko kto teraz obejmie urząd trenera w repr. Anglii bo kondydatow jest kilku:
Obok Mourinho, wymieniani są Martin O'Neill, Fabio Capello, Luis Felipe Scolari i Guus Hiddink.
Vadiim
Cytat(Orange_91 @ Nov 23 2007, 13:23:00) *
A Anglicy to co pokazali? Chorwaci po prostu okazali się od nich lepsi to nie jeden mecz decydował o awansie tylko kilkanaście i wyszły tylko te drużyny które okazały sie najlepsze w ostatecznym rozrachunku.

Odczules jakas ironie w tym co pisalem ?

Sam sobie przeczysz.. Piszac, ze nie zadecydowal jeden mecz, a zaraz piszesz, ze weszli Ci, ktorzy wygrali w ostatecznym porachunku..
Chorwacja z taka gra daleko moze zajsc, bez watpienia.
Nie uzylem piszac tego zadnej ironii..
Od Anglikow byli lepsi formalnie o jednego gola.. Ale sama gra byla bez bez bez watpienia na korzysc Chorwacjii.

Gratuluje Chorwatom
Orange_91
Cytat(Vadiim @ Nov 23 2007, 13:27:30) *
Odczules jakas ironie w tym co pisalem ?

Sam sobie przeczysz.. Piszac, ze nie zadecydowal jeden mecz, a zaraz piszesz, ze weszli Ci, ktorzy wygrali w ostatecznym porachunku..
Chorwacja z taka gra daleko moze zajsc, bez watpienia.
Nie uzylem piszac tego zadnej ironii..
Od Anglikow byli lepsi formalnie o jednego gola.. Ale sama gra byla bez bez bez watpienia na korzysc Chorwacjii.

Gratuluje Chorwatom

Tak odczułem ironie ale moze Cię źle zrozumialem i nie napisalem porachunku tylko rozrachunku chodziło o ostateczny uklad w tabeli. wink.gif
dj_adriano
Cytat(Dawidi @ Nov 22 2007, 21:34:27) *
A teraz do tych którzy narzekają na bramkarzy w Pesie 2008: "Cieszcie się, że nie bronią jak ten palant w tym meczu sad.gif"

owszem pierwszego gola spiepszył ale takie błędy zdarzają się każdemu bramkarzowi lecz przecież miał dwie świetne interwencje w których uratował Anglików jednak wolałbym żeby to Angole weszli chociaż wydaje mi się że nic by tam nie zwojowali
Dawidi
Z tym palantem to trochę mnie poniosło. Miał trochę dobrych interwencji ale i tak wole Robinsona. Niestety Anglicy mają niezłych piłkarzy a im jakoś zwykle słabo idzie.
Bo0os
Portugalia tez ma same gwiazdy a z Polską wygrać nie potrafią...

takie jest piłka nożna...

Brak awansu angolów mnie akurat cieszy, leszcze i tyle ;) niech płaczą
Qbeks
Wg mnie bardzo slaby mecz Carsona. Odbilo sie to niestety na wyniku. Szkoda mi, bo zapewne bylaby to ostatnia duza impreza Becksa. Chociaz kto wie... Moze dotrwa jeszcze do MŚ w 2010 i bedzie gral tak dlugo jak pamietny bramkarz Arsenalu - David Seaman. Co prawda bramkarze graja dluzej, no ale jak juz mowilem, jakis cien szansy jest wink.gif
Flisak
Cieszę się, że odpadli Anglicy. Ich gra w całych eliminacjach była żałosna na tej klasy drużynę. Któryś z poprzedników wymieniał chociażby remis z Macedonią. Same gwiazdy nie oznaczają sukcesów i o tym trzeba pamiętać. Przykład Polski jest idealnym przykładem. Don Leo zrobił z nich silny kolektyw, dzięki czemu jesteśmy po raz pierwszy w finałach mistrzostw europy. Anglicy byli chyba zbyt pewni siebie, co ich zgubiło
Pozdro
mdk66
Nie żal mi Anglików. Wreszcie ktoś im utarł nosa. W meczu Chorwaci byli zdecydowanie lepsi. Ale nie tylko w tym jednym meczu. Na przestrzeni całych eliminacji Chorwaci pokazali, że są mocni. Anglicy wychodzili na mecz zbyt pewni siebie. No i wiadomo, to ich zgubiło. Remis z Macedonią... Dla San Marino byłby to dobry wynik. Ale dla Anglików ?!

Pozdro.
bilak
z jednej strony wolalbym obejrzez turniej z silniejszymi druzynami ale z drugiej Anglicy juz w marcu nakupowali biletow na euro smile.gif) teraz beda odsprzedawac biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.