Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
shady45
za każdym razem jak wgram jakiś patch do PES2008 to jak włączam grę to tylko mi się ona ładuje więc nie wiem czy źle wgrywam czy co ale zawsze tak pathce wgrywałem Game Graphic Studio
1111
Ja wgrywam patche AFS-em i zawsze jest ok wiec moze i Ty sprobuj !! Pozdrawiam !!
Scooby-Doo
To ja też mam pytanie. Na stronie głównej pojawił sie news ze strojami do ligi angielskiej i do nielicencjonowanych reprezentacji. ALL Unlicensed National and EPL kits/fonts/numbers V1.0 by Roamer.
Jest tam instrukcja i robię wszystko wg. tejże instrukcji i po pomyślnym zakończeniu pracy gdy włączam grę okazuje się że nie ma strojów O_o Robiłem wg. polskiej i angielskiej instrukcji i to samo :/ coś trzeba ponadto mieć zrobić czy to musi wynikać z jakiegoś mojego błędu ??
No cóż chyba znalazłem przyczynę ale nie mam pojęcia co z tym zrobić. Jeśli ktoś mógłby pomóc to proszę, a to co wydaje mi sie być przyczyną to to że na tej liście zimportowanych plików przy zdecydowanej większości mam file is not found czy coś takiego w każdym razie nie znalazł takiego pliku a sprawdzałem i te pliki są :| a widziałem że jakieś zimportowało i teraz nie wiem czy coś u mnie jest nie tak czy co... od razu mówię że pes'a mam oryginalnego...
Także jeśli ktoś wie o co biega to proszę o odpowiedz.
Edit2 : No chyba to nie to co myślałem bo przypuszczałem że coś grzebałem z tym cv_0.img i dlatego coś tu nie działa ale skopiowałem z płytki ten plik i jest to samo tzn jest że nie znajduje ale też jest że jakieś podmienia także chyba wszystko powinno działać a mimo to nie działa. Próbowałem już chyba wszystkich sposobów żeby to jakoś wczytać i nic...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.