Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HELP
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
bajbus
Wiem ze to nie miejsce zeby o tym pisac i wogole ale potrzebuje ksiazke Metoda Silvy w sporcie lub jakoms inna ksiazke silvy .Tylko mnie za to nie banujcie laugh.gif to sie nie powtorzy prosze o pomoc
wazne sad.gif
ftomekk
Bajbus:
Cytat
Wiem ze to nie miejsce zeby o tym pisac i wogole ale potrzebuje ksiazke Metoda Silvy w sporcie lub jakoms inna ksiazke silvy .Tylko mnie za to nie banujcie  to sie nie powtorzy prosze o pomoc  
wazne

Dlaczego sadzisz ze nie jest to miejsce zeby pisac wlasnie o tym???
Na forum piszemy o wszystkim -po to chyba wlasnie ono jest.
źle sie dzieje-ze ktokolwiek boi sie napisac post,z powodu bana...
Jezeli tak dalej bedzie to forum rozwijac sie napewno nie zacznie-fakt,niektorzy przed napisaniem powinni sie zastanowic,ale rowniez kazdypowinien miec prawo poprosic o pomoc.
Tylko mnie nie banujcie... :roll: [/code]
bajbus
no bo widze ze piszecie tutaj tylko o grze a ja tu wyskoczylem z ksiazka ktora potrzebuje :? :twisted:
kemot
Jedyny blad to to ze musialem przeniesc temat, co do "bojazni" o ban(a) to dostaja go tylko debile...
bajbus
Jakby ktos posiadal jedna z ksiazek Silvy to prosze o kontakt
ftomekk
Na emule znalazlem pare jego tytulow:
ed2k://|file|Ebooks%20Pl%20Jose%20Silva%20&%20Philip%20Miele%20-%20-Samokontrola%20Umyslu%20Metoda%20Silvy%20(Osiol%20Net)%20Www!Osiolek!Com.rar|382815|69F230DBB3A9E20B0E880BF2DADFD5CC|/

ed2k://|file|Ebooks%20Pl%20Jose%20Silva%20&%20Robert%20B%20Stone%20-%20Samouzdrawianie%20Metoda%20Silvy%20(Osiol%20Net)%20Www!Osiolek!Com.rar|363204|5DE547DD57B83015DE8266F38341E595|/
bajbus
ftomekk
wielki dzieki dla Ciebie poszukuje jeszcze innych jego ksiazek ale za te wielki THX tongue.gif laugh.gif PIWO DLA CIEBIE laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.