Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę O Pomoc :(
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
jajkonosz
Uznałem, iż ten temat może być tutaj, bo to chyba jest spowodowane pesem.

Pesa 08 mam zainstalowanego na C. Od pewnego czasu zaczęły mi się na c pojawiać "niezidentyfikowane" pliki. Podejrzewam, iż to od pesa, bo wcześniej nigdy tego nie miałem. Być może to od dodatków. Wystraszony wirusem, przeskanowałem kompa wielokrotnie i nic. Komp jest czysty. Tak więc pytam się was, co z owymi plikami zrobić ? usunąć czy co ? wrzuciłem je do "nowy folder" bo od ch*ja ich jest... macie screen części.

http://img248.imageshack.us/img248/8021/wtftj6.jpg

proszę o pomoc, bo już mam 3 kilo gó**a ze strachu... :/
kubas1234
Siema ja tez takie mam to ci sie pojawia jak cos wgrwasz do pes naprzyklad przez ggs zrub sobie jakis plik np.Warzne Pliki z pes i tam sobie te wszytkie pliki co jak bedziesz cos zmeinail w pes albo jak ci sie bede pojawiac to wrzucaj sobei je do 1 folderu i puznej jak bedzie ci sie dalej pojawiac te pliki jak bedziesz wrzucal do jenego folderu to dawaj zeby ci sie przenioslo z kopia "czyli Tak na wszystkie " daj i po problemie i mozesz cjupac w pes 2008 rolleyes.gif pozdro
Rossoneri1990
Z kĄtowni zapewne laugh.gif "z kąt" laugh.gif Dzieci Neo wiecznie żywe / A co do problemu to ci kompa jakoś specjalnie nie powinno popsuć według mnie tak więc ja tam bym nic nie robił wink.gif
Kjs
Cytat(Rossoneri1990 @ Nov 21 2007, 18:03:17) *
Z kĄtowni zapewne laugh.gif "z kąt" laugh.gif Dzieci Neo wiecznie żywe / A co do problemu to ci kompa jakoś specjalnie nie powinno popsuć według mnie tak więc ja tam bym nic nie robił wink.gif

Dokladnie, z kompem oczywiscie nic sie nie stanie, jedyne co moze Cie martwic ze pliczki Ci beda zajmowac troszenke [ale to minimalnie] powierzchni Twojego dysku. Mozesz spac spokojnie smile.gif

Pozdrawiam,
Kjs
kubas1234
Rossoneri1990 zamknij się każdemu może sie pomylić. A Dziecko neo to może ty jesteś

pozdro

Sorry Admini ale Mnie poniosło
Rossoneri1990
Kubas1234 Uspokój się policz do 10 wink.gif powinno pomóc tongue.gif Ale wiesz fani Pesa powinni trzymać jakiś poziom smile.gif żeby się z nas fifowcy nie śmiali ,że w naszą ukochaną gra wiara co dobrze Polskiego nie zna wink.gif i w dowód pokażą mi twoje cytaty np. " zrub sobie jakis plik" albo " 1 folderu i puznej jak bedzie ci sie dalej pojawiac". I jeszcze się na mnie za to napinasz i obrażasz / to jak nauczycielka ci powie że coś źle zrobiłeś też mówisz takie rzeczy jakie mi napisałeś na priv ???

sorry panowie jak myślicie że zaśmiecam forum smile.gif ale trzeba wiare jakoś nauczyć podstaw polskiego i kultury użytkowania z forum wink.gif
A to jest najlepsza Metoda
Pozdro

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.