Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ważne Pytanie, Które Może Pomóc Wielu Osobom!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
jajkonosz
Witajcie. Jak już wcześniej pisałem ( nie pamiętam już kiedy ) pes działa mi na 1280x1024 LOW, więc nie mam kibiców i fajnych efektów na murawach, tylko jednolite pole. Gdy ustawię rozdziałkę na MEDIUM to są kibice, ale i tnie niemiłosiernie. I tutaj rodzi się moje pytanie...

...przed chwilą wpadłem na pomysł, nie wiem czy dobry dlatego się was pytam. Czy jest możliwość, abym ustawił w grze na MEDIUM ( tnie się ) i po tym wgrał patcha na usunięcie kibiców żeby się tak nie cięło ? Czy to możliwe, aby na medium grać bez kibiców ale na lepszej grafie niż na low, nadal bez zacinki ??

PROSZĘ O SZYBKIE ROZWIANIE MOICH WĄTPLIWOŚCI smile.gifsmile.gifsmile.gif
bobello
wgraj patcha to zobaczysz , tylko skopiuj plik przed wgraniem patcha ,w który będzie wgrywany żebyś w razie awari miał jak grać
powodzenia
jajkonosz
Niestety. Gra tnie tak samo, nawet bez kibiców. Wedle takich okoliczności, ponawiam swoje wcześniejsze pytanie.

Gram na low, i zamiast pasków na murawach, mam jednolite pole. Na medium murawy już są normalne, no ale wiecie... Tak więc, czy jest możliwość zrobienia takiego patcha, abym miał "wzorki" na murawach na detalach LOW ? bo wkvrwia mnie już to jednolite pole :/
Orange_91
Cytat(jajkonosz @ Nov 16 2007, 18:37:40) *
Niestety. Gra tnie tak samo, nawet bez kibiców. Wedle takich okoliczności, ponawiam swoje wcześniejsze pytanie.

Gram na low, i zamiast pasków na murawach, mam jednolite pole. Na medium murawy już są normalne, no ale wiecie... Tak więc, czy jest możliwość zrobienia takiego patcha, abym miał "wzorki" na murawach na detalach LOW ? bo wkvrwia mnie już to jednolite pole :/

Raczej jest to nie mozliwe bo to jest ustawione przez konami ze na low trawa jest jednolita i trzeba by duzo grzebac w plikach wewnetrznych gry.
Patx
Cytat(jajkonosz @ Nov 16 2007, 18:37:40) *

Wiesz, kiedy wybierasz stadion to możesz sobie ustawić na jakim polu chcesz grać. Ja na ps3 naciskam triangle.gif i już wybieram pogode itd. to tam są też wzorki
jajkonosz
tiaa... można to ustawić, jak grasz na medium, a my tu rozmawiamy o low... na low nie mozna nic innego wybrać oprócz defalutowego.
Dawidi
Może zmniejsz rozdziałke i sprobuj na medium?
jajkonosz
Ehh... jasne, że próbowałem. 800x600 LOW chodzi bardzo dobrze, inne na LOW też ( ja gram na 1280x1024 low ) a gdy dam każdą inną na medium to kicha sad.gifsad.gif: ehh... szczerze ? na low ten pes jest gorszy niż fifa... zero efektów. Np. gdy gram w dzień na stadionie nie ma "cieni" spowodowanych słońcem ( np. zaciemnione pół boiska przez "wystający dach" ) tylko gra wygląda praktycznie identycznie w dzień, po południu i w nocy... żenua... a hajsu na nowy komp nie ma sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.