Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Menu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
bartoex
Witajcie ostatnio sie spotkałem z nowemy menu do pesa 2008 chodzimi mi mianowicie o to żeby wszystkie opcje były widoczne na całym ekrania tak jak w PES 6 WIecie skąd go moge sciagnąć ?? A i jeszcze jedno jakim programem możemy robićtwarze np swoją jakiślink tutorial będę wdzieczny Pozdor !! biggrin.gif
PiH
Aż takiej edycji w grze nie mozesz zrobic co najwyzej zmienione kolory menu lub inna czcionka ale zmieniac calkiem menu nie mozna a co do twarzy to mysle ze photoshhop smile.gif

tutorial do robienia mordek
tutorial

i wlosow (moze sie przydac) happy.gif
tutorial2
bartoex
Wielkie Dzięki nastepna sprawa wgrałem buty i wszyscy maja takie same xD Czyli Czerwone Nike Bapory bądz mercuriale a nie chce mi sie zmieniac kazdego buta w edycji. Można Jakoścoś zrobić możę coś źle wgrałem pozdro
bartoex
Co do tutorialó włosów link nie działa Pzodro[/b]
mati_910
Cytat(bartoex @ Nov 16 2007, 13:25:03) *
Wielkie Dzięki nastepna sprawa wgrałem buty i wszyscy maja takie same xD Czyli Czerwone Nike Bapory bądz mercuriale a nie chce mi sie zmieniac kazdego buta w edycji. Można Jakoścoś zrobić możę coś źle wgrałem pozdro

Z tego co piszesz to wgrales dobrze, ale za domyslnego czarnego buta w ktorych biega wiekszosc graczy. Jak wgrasz sciagniete buty za np niebieskie buty konami bedzie je mialo malo pilkarzy.. jednak wtedy to zostaje juz do twojego wyboru w edit mode.
bartoex
Cytat(mati_910 @ Nov 16 2007, 13:54:47) *
Z tego co piszesz to wgrales dobrze, ale za domyslnego czarnego buta w ktorych biega wiekszosc graczy. Jak wgrasz sciagniete buty za np niebieskie buty konami bedzie je mialo malo pilkarzy.. jednak wtedy to zostaje juz do twojego wyboru w edit mode.
Hehe nie kapuje tongue.gif można sie odezwać jakoś do ciebie po za forum ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.