Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzisaj Premiera? Czy Mi Się Wydaje...?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
cypress.amaru
zaraz polece chyba do empiku sprawdzic
JustMe1987
Odradzam! Przemyszkowalem EMPIK MEDIA MARKT i SATURNA - melduje ze cd shit kolejny raz zawodzi..
norek
Cytat(JustMe1987 @ Nov 15 2007, 13:22:51) *
Odradzam! Przemyszkowalem EMPIK MEDIA MARKT i SATURNA - melduje ze cd shit kolejny raz zawodzi..

Bylem w empiku rowniez. Panowie z owej firmy nawet nie zostali poinformowani o przesunieciu dostarczenia towaru o dzien...moze kilka dni, tygodni...wink.gif
PiH
Jest dzisaj premiera dostalem potwierdzenie od gram.pl ze gra zostala wyslana takze niewiem dlaczego nie ma w sklepach moze przyjda na dniach wink.gif
cypress.amaru
w gram.pl jest za 100zł z wirualną kasą (za poprzedniego PESa)?
huragan666
Ja już mam w domu ,ale jestem w pracy do 18 więc nie powiem czy wersja na PC ma PL sorry ale pech.
A wiem z tego , że ją mam ojciec dzwoni , że paczka z grą przyszła z gram.pl.

Pozdrawiam
djjoker
moge potwierdzic ,mam juz pesa,jest wersja PL,brak polskiego komentarza tylko polska czcionka,czego jeszcze w empiku niema?.. bedzie od poniedziałku,online niegralem poniewaz nikogo tam niespotkałem,dlatego niejestem w stanie powiedziec co i jak z rozgrywkami w sieci,i to chyba tyle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.