Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Grabi
Witam!

Założyłem ten temat, gdyż mam problem dziwnej natury. Otóż od jakiegoś czasu coś niedobrego dzieje się z uruchamianiem Pro Evolution Soccer. Może to dziwne, ale gdy już raz wejdę do gry to przy próbie następnego uruchomienia gry gra się po prostu nie włącza. Tak po krótce : Wchodzę do gry, gram załóżmy mecz. Wychodzę do windowsa, gdyż powiedzmy chcę coś zmienić w settings. Po ponownym uruchomieniu gry widzę tylko czarny obraz z białą obwódką. Po ponownym uruchomieniu komputera gra normalnie się włącza. Gdy znów chcę uruchomić ją po raz drugi, znów to samo. Ktoś wie o co może chodzić ? Przypominam, że wcześniej nie miałem takiego problemu. Przeinstalowałem grę i dalej to samo. Troszkę mnie to niepokoi. Pomóżcie...
sorex
alt+enter ?
tab + alt ?
Grabi
Alt+Enter nic nie daje. Alt + TAB pozwala mi się przełączać pomiędzy oknami. Ale okno PESa jest nadal czarne (nawet nie robi się cały ekran). Musze wziąc ctrl+alt+delete i zakończyć proces. Bo jest "Bez odpowiedzi". Gra jest oryginalna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.