Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Normlanie ludzie pomocy bo oszaleje -KLAWIATURKA-
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Dreed
Siostra spalila mi moja ukochana klawiaturke, logitech - zalany litrem herbaty - no i dziewczyny kupily mi nowa "Klawiatura VOBIS Office & Internet PS/2 black" no i zaczely sie problemy a w sumie jeden problem. Jestem fanem pilki noznej i kocham gry na kompie zwiazane z tym sportem, jdnak nie stety po wymianie klaiwaturki gra praktycznie w takie gry stala sie nie mozliwa, gdu naciskam 3 klawisze (2 do kierunku na skos + szybkie bieganie zawodnika) i chce podac pilke albo oddac strzal to musze zwolnic jedne z wyzej wymienionych przeciskow bo innaczej 4 przycisk zostanie zablokowany i nie zalapie go. Dodam ze na wczesniejszych klawiaturach bylo all OK, fakt formatowalem system i moze cos nie mam poustawiane, nie wiem nie mam zielonego pojecia co moze byc, moze to sa stery logitech zawsze dawal CD ze sterami, do tego sprzetu sterow nie bylo .

Z gorki dziekuje za wszelka pomoc.
norek
kup przejsiowke i pada a problemy zniknal tongue.gif
Dreed
pada mam ale jak qmple wpadna to nie ma czym grac sad.gif
kemot
Niestety to te frajerskie blokady klawiszow w niektorych klawirach... Pech...
StraY
kup więcej padòw wink.gif ja moge podpiąć 5 standardowo wink.gif
Dreed
a ja 6 na USB smile.gif
StraY
to w czym problem? tongue.gif kup sobie z 4 pady po 15zł i już masz lepiej niż klawiatura tongue.gif
Dreed
no to znajdz mi pady z 12 przyciskami i galkami do pesa za 15 zl tongue.gif
StraY
no to w tym problem biggrin.gif kup sobie jednego tylko (ds, ds2 i przejściòwka) a kumple niech się sami martwią wink.gif
Bushmen
ja z dwoma kumplami prowadze lige 8) na trzy osoby. Ja gram na padzie manty (USB 57PLN) a kumple na padzie Saiteka(USB) i nie ma problemu kazdy ma zawsze trzy USB wolne :wink:
boberto
ja gram na ds2 z przejsciowka a moj kumpel na 8przyciskowym trackerze...tongue.gif:P
norek
jakby kazdy dawal tytulyu postow tyopu pomocy albo ratunku to niezly zapieprz tu by byl....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.