Remi29
Nov 12 2007, 22:24
k
ronaldo_9
Nov 12 2007, 22:37
bardzo dobry pomysl licze na was i powodzenia
proponuje Wam, zebyscie dali sobie z tym swiety spokoj... nie majac zielonego pojecia o tworzeniu grafiki komputerowej niczego rewelacyjnego nie osiagniecie... a nie oszukujmy sie, umiejetnosci kompletnie nie macie... popatrzcie na OE Patch 3.0 do PES6... ilu przy tym ludzi pracowalo... z jakimi umiejetnosciami...
a to co Wy zaprezentowaliscie jest dla mnie zenujace i ja bym nawet czyms takim sie nie chwalil...
owszem, gratuluje podjecia sie tego bardzo ciezkiego zadania... ale nie wroze Wam patcha rownego OE PATCH 3.0. A chlopaki zawiesili poprzeczke bardzo wysoko. Teraz kazdy PES Maniak bedzie oczekiwal, ze OE Patch 2008 bedzie co najmniej tak dobry jak 3.0!
Dominoz
Nov 12 2007, 23:12
Super kits xDDD
Dajcie se spokój...Widać, że zielonego pojęcia w Photoshopie nie macie.
ronaldo_9
Nov 13 2007, 08:27
dajcie im chociaz sprobowac
nikt nie zmusza was do sciagania a z tego comi wwiadomo innej podobnej laty nie bedzie
ja im zycze powodzenia
Remi29
Nov 13 2007, 08:38
Cytat(sucat @ Nov 12 2007, 22:44:10)

proponuje Wam, zebyscie dali sobie z tym swiety spokoj... nie majac zielonego pojecia o tworzeniu grafiki komputerowej niczego rewelacyjnego nie osiagniecie... a nie oszukujmy sie, umiejetnosci kompletnie nie macie... popatrzcie na OE Patch 3.0 do PES6... ilu przy tym ludzi pracowalo... z jakimi umiejetnosciami...
a to co Wy zaprezentowaliscie jest dla mnie zenujace i ja bym nawet czyms takim sie nie chwalil...
owszem, gratuluje podjecia sie tego bardzo ciezkiego zadania... ale nie wroze Wam patcha rownego OE PATCH 3.0. A chlopaki zawiesili poprzeczke bardzo wysoko. Teraz kazdy PES Maniak bedzie oczekiwal, ze OE Patch 2008 bedzie co najmniej tak dobry jak 3.0!
hehe to sprobuj sam zrobic. podejrzewam ze jak go wydamy i tak go ściągniesz bo będziesz na tyle ciekawski żeby go zobaczyc...
Dominoz
Nov 13 2007, 08:43
Cytat(Remi29 @ Nov 13 2007, 08:42:00)

hehe to sprobuj sam zrobic. podejrzewam ze jak go wydamy i tak go ściągniesz bo będziesz na tyle ciekawski żeby go zobaczyc...
Zobaczy i wywali...
Jak widze po tych pierwszych sreenach, to raczej kiepsko to wygląda...
A twarze będą?

Umiecie robić?
Hojrak Red Devil
Nov 13 2007, 09:59
Jeśli już tak bardzo chcecie wydac ten OE patch 2008to zróbcie tylko drużyny , loga składy a te menusyi grafikezostawcie w spokoju bo po screenach widac że to cienizna
OE patch do PES 6 był też słaby, a to bedzie jeszcze gorsze.
baski18
Nov 13 2007, 12:49
Radze wam po prostu zrobić Polską ligę zamiast others A czy tam B - zrobić składy, stroje, nazwy, herby i wystarczy.
Dominoz
Nov 13 2007, 16:41
Cytat(Kempu @ Nov 13 2007, 11:49:55)

OE patch do PES 6 był też słaby, a to bedzie jeszcze gorsze.
Heh...OE Patch do PES'a 06 był słaby?
Ciekawe...a co Ci sie w nim nie podobało? Jakieś argumenty?
Remi29
Nov 13 2007, 18:56
p
Stroje i herby nie są takie złe, ale menu to już totalna klapa. Zróbcie stroje, herby, nazwy i składy i to wystarczy. Grafiki zostawcie w spokoju. twarze stwórzcie w EDIT MODE.
Remi29
Nov 13 2007, 19:10
Cytat(zywul @ Nov 13 2007, 19:10:03)

Stroje i herby nie są takie złe, ale menu to już totalna klapa. Zróbcie stroje, herby, nazwy i składy i to wystarczy. Grafiki zostawcie w spokoju. twarze stwórzcie w EDIT MODE.
wiem z ta grafika to byl faktycznie niewypal
Cytat(Remi29 @ Nov 13 2007, 08:42:00)

ale ja wcale nie mowilem, ze go nie sciagne. bo na pewno sprawdze, jak zostal wykonany, by poddac go ocenie. a patrzac na kolejne screeny... niewiele mozna powiedziec... widze niedokladnosci w wycinaniu herbow... m.in. korona Wisly... kolejna sprawa... literki na koszulkach zaglebia... jakies, hmm... dziwne i niepodobne do orginalnych. Ale po tej wielkosci screenach nie mozna zbyt wiele powiedziec... wiecej mozna bedzie stwierdzic po wrzuceniu dodatku do gry...
a poza tym mam nadzieje, ze darowaliscie sobie zmiane menu? lub zaangazowaliscie jakiegos swietnego grafika?
Niech pokażą co potrafią a nóż będzie zajebiste- nie skreślajcie ich zbyt wcześnie...!!
Jak na początki to spoko.
Wyglada to kiepsko.....
a przy okazji chcialem pozdrowic tworcow orange patcha do pes6
dobra robota, ciagle u nas w Lublinie w pewnej peswspolnoscie ostro gramy
Remi29
Nov 14 2007, 15:31
Dominoz
Nov 14 2007, 15:45
Heh...szybko wam to poszło xDDD
Nawet nie ściągam...
Bez twarzy, stadionów, przyśpiewek...co to za patch.
Remi29
Nov 14 2007, 17:14
taki syf to specjalnie dla was
ookash
Nov 14 2007, 17:25
Cytat(Remi29 @ Nov 14 2007, 15:35:34)

sciagnałbym .. ale nie mam jeszcze tego pesa .. poki co gram w pes6 OE 3.0 i nie narzekam ani troche
Cytat(ookash @ Nov 14 2007, 17:29:08)

sciagnałbym .. ale nie mam jeszcze tego pesa .. poki co gram w pes6 OE 3.0 i nie narzekam ani troche

Co to ma do tematu ?
baski18
Nov 14 2007, 18:46
Nie musisz się obrażać, gdy słyszysz słowa krytyki ... Dałeś nam pliki które mamy podmienić, ale dla wielu jest to pierwszy PES tak więc miło byłoby z Twojej strony, gdybyś napisał instrukcję instalacji
Remi29
Nov 14 2007, 19:25
trzeba forum czytac. napewno gdzies znajdziecie. kazdy tylko potrafi pisac ze patch do dupy. niech ktos kurwa sprobuje cokolwiek zrobic!!
ronaldo_9
Nov 14 2007, 20:25
po co sie tak spieszyliscie, to wyglada jak wersja alfa albo nawet nie. beznadziejne stroje (nie wiem czy wiecie ale w pes 2008 sa stroje bez zagiec na teksturze-cracovia) bramkarskie wszystkie druzyny maja takie same, ciekawie to nie wyglada. moze ktos inny podejmie sie wyzwania.
pozdro
Cytat(Remi29 @ Nov 14 2007, 19:29:13)

trzeba forum czytac. napewno gdzies znajdziecie. kazdy tylko potrafi pisac ze patch do dupy. niech ktos kurwa sprobuje cokolwiek zrobic!!
jak mozesz tak w ogole sie odnosic do ludzi, ktorych chcesz zachecic do sciagniecia Twojego patcha? a skoro cos sie robi... to trzeba sie liczyc z krytyka... poza tym patch, to nie tylko pliki do podmienienia, ale takze instrukcja obslugi...
a poza tym, jezeli robisz tego patcha, to robisz z wlasnej inicjatywy.. wiec nie rzucaj sie do innych, ze "niech ktos kurwa sprobuje cokolwiek zrobic!!", bo nikt Cie do tego nie zmusza. Nie chcesz? Nie rob?... a krytykowac nie mozesz nikomu zabronic... bo powiem Ci szczerze, ze krytyka i wytykanie bledow jest najlepsza metoda do wydania jak najlepszego i najubozszego w bledy i niedoskonalosci patcha!
patrz: OE Patch 3.0 -> tam forumowicze duzo pisali o bledach, itd... a patchmakerzy z tego korzystali i dlatego wydali tak dobre dzielo! Bierz z nich przyklad, a nerwy odsun na bok.
karolinho
Nov 14 2007, 21:42
Radziłbym wam na początku najpierw zająć sie OFem a pózniej Grafikami.A szybkość to nie wszystko liczy sie jakość

.
karolinho
Nov 14 2007, 21:43
Sorrka za tego posta wypadek przy pracy
MakssPl
Jan 1 2008, 19:29
Dawajcie pliki zawsze na np. speedyshare.com... na tym wyślito nie ma pliku po 7 dniach...!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.