Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja ...?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
::Esepatii::
Mam propozycje , może byłby ktos tak miły i zrobił filmik instruktażowy jak instalowac dodatki do PES-a 2008 ?
Mam nadzieje ze znajdzie sie taka osoba dry.gif Bo mi Ani razu nieudało sie zainstalowac zadnego dodatku ! huh.gif
???

p.s wielu innym osobom tez by sie takie cus przydało
AnonymousS
tak, nikt nie ma co robić, tylko bawić się w robienie filmów instruktażowych do każdego patcha z osobna. Hmm, ze 11, może 12 filmów dla Was by trzeba było zrobić, a dla nie zbyt inteligentnego człowieka jeszcze tłumaczenie pisemne, bo i tak znajdzie się osoba, która nie będzie czegoś rozumiała.
MakssPl
Do dodatków do PES6 były tutki... może teraz też ktoś się o to zatroszczy..
::Esepatii::
Mi nie chodzi o 12 filmów!!! do każdego patcha z osobna! Wystarczy jeden , przeciez te dodatki instaluje sie podobnie. A jeżeli niechcesz pomóc to sie niewypowiadaj. ok3j?
sucat
Cytat(::Esepatii:: @ Nov 12 2007, 23:35:13) *
przeciez te dodatki instaluje sie podobnie.

to Ci powiem, ze jestes w bledzie. Bo roznie zrobione sa patche i czasem roznie przebiega ich instalacja. Wyskoczy komus przy instalacji jakis komunikat, ktorego nie ma na filmiku i gosc zglupieje. Od czego sa tutoriale? A jak ktos ma problem, to niech dokladnie go opisze. Wtedy raczej znajdzie sie ktos, kto odpisze i pomoze.

BTW: Polecilbym sprecyzowanie tutulu watku.
norek
Cytat(mexx @ Nov 12 2007, 22:50:34) *
Do dodatków do PES6 były tutki... może teraz też ktoś się o to zatroszczy..

Instalacja dodatkow do pes2008 nie odbiega od regul jakie stosowano w pes6 wiec tutoriale o ktorych wspomniales sa jak najbardziej aktualne.
Dawidi
Ja mogę się zaoferować. Jak ktoś ma problem niech do mnie napisze na gg - 3658053. Postaram się pomóc. A może i nawet niedługa nagram jakieś tutoriale podstawowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.