Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kod Do Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
eitam zakupiłem dzis gre pes6 i nie była rejetsrowana w sieci chiałbym sie dowiedziec gdzie moge ja zarejestrowac zeby dostac hasło i zebym mógł grac przez neta bo mam tylko klucz a nie mam hasła
Gdanczyk
Cytat(Maarcin80 @ Nov 12 2007, 17:43:28) *
eitam zakupiłem dzis gre pes6 i nie była rejetsrowana w sieci chiałbym sie dowiedziec gdzie moge ja zarejestrowac zeby dostac hasło i zebym mógł grac przez neta bo mam tylko klucz a nie mam hasła

Wchodzisz w start/wszystkie porogramy/KONAMI/Pro evolution soccer 6\ i User registration i sie rejestrujesz, lub w C:\program files/KONAMI\PRo evolution soccer 6 i jest plik USER REGISTRATION smile.gif
Powodzenia ;]
Maarcin80
Cytat(Gdanczyk @ Nov 12 2007, 18:21:58) *
Wchodzisz w start/wszystkie porogramy/KONAMI/Pro evolution soccer 6\ i User registration i sie rejestrujesz, lub w C:\program files/KONAMI\PRo evolution soccer 6 i jest plik USER REGISTRATION smile.gif
Powodzenia ;]

dzieki stary bardzo mi pomogłes niby takie to łatwe ale jak sie nie wie to własnie wychodza takie problemy pozdrawiam jeszcze raz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.