Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Nie Zapisuje Mi Ustawień, Wszystkich Z System Settings.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
matthew
j.w. po prostu nic :/ W Edit Mode zmieniłem sobie nazwy klubów i jest to samo ... jak to zmienić??
Dzięki za pomoc...
Arti804
ja mam podobnie zmieniam w gl menu zeby stamine pokazywalo i tak samo z camera ...wlaaczam gre ok pozniej save koncze i nastepne uruchomienie juz na nowo trzeba wszystko ustawiac...bezsens
MakssPl
ReadThis! Przeczytaj to!
diodaq
W Edit masz opcje save, uzyj jej...tak samo w System settings, poustawiaj sobie wszystko tak jak chcesz i daj save
JuveR
Niestety mam tak samo... I mnie już cholera bierze. Jak najszybciej KONAMI powinno wydać większą łatkę. Ostatnio odkryłem, że po włączeniu AutoSave'a nie można go już wyłączyć dry.gif I takich bugów jest mnóstwo. Przez cały sezon Master League grałem Juventusem tylko w bioło-czarnych trykotach. Przyszło mi grać ze Sieną i obydwie drużyny miały takie same stroje. Grę już przeinstalowywałem chyba z 6 razy. Za każdym razem nic... Nie mówiąc już o tym co kolega wyżej napisał, nawet jak kliknę na SAVE to później i tak od nowa nic sad.gif
Jest tylko jedno rozwiązanie, a mianowicie powrót do PESa 5 lub 6. Ja tak zrobiłem smile.gif Czekam na jakiś większy patch, łatkę czy coś w tym stylu.
mad.gif
olivier
Już pisałem co trzeba robić.Nie umiecie przeglądać i czytać tematów?Daj sobie na 2 czy 3 strone to masz temat Gra nie zapisuje zmian to tam masz rozwiązanie problemu.Po co zakładacie po trzy tematy a jeden i ten sam?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.