Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Of
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
FoRzA JuVe & iTaLiA
Ściągnełem sobie z waszej strony OFa. Wchodze w moje dokumenty/KONAMI/PES8/save a tam nie ma folderu1 i wogóle żadnych plików tak jak to miało miesjce w PES 6 i nie ma gdzie wrzucić OFa. Czy w tym PESie 8 jest jakoś inaczej niż w 6? Jak mam zrobić żeby dobrze było?
diodaq
QUOTE(FoRzA JuVe & iTaLiA @ Nov 11 2007, 20:36:59) *
Ściągnełem sobie z waszej strony OFa. Wchodze w moje dokumenty/KONAMI/PES8/save a tam nie ma folderu1 i wogóle żadnych plików tak jak to miało miesjce w PES 6 i nie ma gdzie wrzucić OFa. Czy w tym PESie 8 jest jakoś inaczej niż w 6? Jak mam zrobić żeby dobrze było?

OF i pozostale sa zapisywane w katalogu KONAMI/PES2008/save jesli nie masz tam zadnych plikow to zagraj jakis mecz a po zakonczeniu gra sama ci zapisze OF'a
FoRzA JuVe & iTaLiA
Zapisałem grę, ale potem w tym folderze save znajduje sie tylko plik z zapisaną grą, żadnych innych plików nie ma. Wrzuciłem tam OF'a wbiłem do gry, a tam dalej złe nazwy klubów z Anglii. Co zrobić?
MakssPl
Ustawić pada jako kontroler 1... a jak nie masz pada to program pomagający jest w temacie o problemach z savowaniem!
FoRzA JuVe & iTaLiA
Czy można prosić o link? Ale mi chodzi o to, że mi OFa nie ma jak podmienic i nie wiem jak zrobić zeby sie to jakos podmieniło, bo w folderze save mam tylko zapisaną grę.
diodaq
u mnie po kazdym meczu gra automatycznie zapisuje OF (saving option file) u ciebie widocznie tak sie nie dzieje. Zrob tak jak mexx Ci poradzil
FoRzA JuVe & iTaLiA
A mógłbyś tak konkretniej wytłumaczyć o co chodzi, co zrobić po kolei?
Dominoz
Cytat(FoRzA JuVe & iTaLiA @ Nov 13 2007, 18:31:15) *
A mógłbyś tak konkretniej wytłumaczyć o co chodzi, co zrobić po kolei?

Zrób tak:
Start ---> programy ---> KONAMI ---> Pro Evolution Soccer 2008 ---> settings ---> controller (u góry wybierasz w zakładkach) ---> musisz jako kontroler 1 wybrać PADA. Przy poleceniu controller wybierz "Controller1", a przy device swojego pada.
FoRzA JuVe & iTaLiA
A jak nie mam pada?
Dominoz
Cytat(FoRzA JuVe & iTaLiA @ Nov 14 2007, 19:17:18) *
A jak nie mam pada?

Jak nie masz pada, to masz za to problem tongue.gif
Kup se pada tongue.gif

Wystarczy taki za 10 zł :]
FoRzA JuVe & iTaLiA
A jak będę miał apda i go podłącze i tam wszystko sie zrobi, to czy jak o spowrotem odłącze i będę chcial grać na klawiaturze to czy znowu się to wszystko schrzani?
Ciniak
Mam podłączonego pada i ustawionego pod controler 1 i nie zapisują mi sie ustawienia  moze ktos pomoc??
Rdk89
mam taki sam problem kpiuje OF do tego folderu save i nic sie nie zmienia
a i nie mam pada z resztą jaki to ma związek z savowaniem?
starski
Mam podobny problem, kiedy grałem z padem ustawionym jako controller 1 nie było problemu. Wgrałem kilka rzeczy do gry, jakiś OF z nowymi składami itd. Ostatnio chciałem pograć turniej po 2 osoby na kompie -jedna klawiatura, druga pad. Wszystko pięknie, ustawiłem PAD jako controller 2, ustawilem turniej na 2 druzyny,, i zaczynam mecz, chcialem zmienic strony w meczu, ale nie daje rady :/. Później doszedłem do tego, że gra jest "goła" przy każdym ponownym uruchomieniu, wszystkie zmiany w edit i settings resetują się.

Pytanie krótkie, czy jak kupię drugiego pada i ustawie go jako controller 3 to zadziała normalnie? Na turnieju wybierając 2 albo więcej drużyn, będę mógł w trakcie meczu wybrać sterowanie przeciwnikiem (jak w PES6)?

pozdrawiam
starski
Mam podobny problem, kiedy grałem z padem ustawionym jako controller 1 nie było problemu. Wgrałem kilka rzeczy do gry, jakiś OF z nowymi składami itd. Ostatnio chciałem pograć turniej po 2 osoby na kompie -jedna klawiatura, druga pad. Wszystko pięknie, ustawiłem PAD jako controller 2, ustawilem turniej na 2 druzyny,, i zaczynam mecz, chcialem zmienic strony w meczu, ale nie daje rady :/. Później doszedłem do tego, że gra jest "goła" przy każdym ponownym uruchomieniu, wszystkie zmiany w edit i settings resetują się.

Pytanie krótkie, czy jak kupię drugiego pada i ustawie go jako controller 3 to zadziała normalnie? Na turnieju wybierając 2 albo więcej drużyn, będę mógł w trakcie meczu wybrać sterowanie przeciwnikiem (jak w PES6)?

pozdrawiam
starski

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.