Mondzio
Feb 22 2005, 17:06
Kto mi powie jak to wgrać pisz tak
Otwieramy Afs Extract, nastepnie wczytujemy Data_e.afs (File - Open AFS..-
wskazujemy sciezke do wyzej wymienionego pliku - Pes3/Data - i wciskamy otworz).
W lewym oknie wciskamy "+" przy AFS File, aby rozwinac drzewo katalogow.
ale co to za plik afs extract gdzie on jest ściągnąłęm patcha nic takiego nie ma w folderach pesa tez nie, moze mi ktos to bardziej po lamersku wytłumaczyc, byłbym wdzięczny
Szeryf
Feb 22 2005, 17:50
Komentarz chyba zbedny :wink:
no comment :roll: :roll: :roll: przeciez w pliku REANDMe masz napisane wszystko !
gutted
Feb 22 2005, 20:40
http://www.issonline.pl/polevo/ po prawej stronie pod patchem masz
AFS Extract 7.1.3 Beta5 sciagnij
Mondzio
Feb 23 2005, 09:55
Hawok naprawdę w pliku readme? przecież ci go skopiowałem, a co do tego zrobilem wszystko i pes sie wogole nie uruchamia ciekawe czemu?
gutted
Feb 23 2005, 11:05
Naprawde wszystko jest w pliku polEvo.txt - cala instrukcja wrzucenia patcha , wiem bo sam ja pisalem. Jesli zrobiles dokladnie wszystko tak samo i pes3 Ci nie dziala, to usun moze intro - plik cafe (ponad 30 mega) w katalogu dat - czasem pomaga.
Jeszcze jedno, patcha aplikujesz na czystego dopiero co zainstalowanego pes3 .
sk8ter
Jul 24 2005, 19:25
hej jak mozecie do podajcie linka do tej polskiej liigi do pesa 3 bo kiedys mialem ale jestem po formacie :/
Wiem że sporo czasu upłynęło i wszyscy grają w PES'a 5 teraz ale może ktoś ma link do patcha z polska ligą do PES'a 3?

(sprzęcik mój nie pozwala sie przesiąść na nowsze PES'y

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.