Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Kitspak Poland
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
ma3x
jak je zainstalować są w formacie png ??
.:KUNA:.
Wrzucic przez ggs 7.3(nasz download;p), ale nie wiem za jaki numer
sucat
zrobilem plik .bin, ktory trzeba wrzucic przez AFS Explorer do cv_0.img

do sciagniecia TUTAJ

Pozdrawiam i zycze milej gry:)

Dorin
i co po zaimportowaniu tego bina masz w grze te stroje polaków? ...bo ja nie.
sucat
tak. mam.

tylko musze jeszcze cos pogrzebac, zeby zmienic czcionke na bialy kolor.

Koziou
Apropo koszulek. Mam taki problem bo jak koszulka jest licencjonowana to ja normalnie widac np. gdy instalowalem koszulke Celticu z CARLING to lajtowo tak samo z Bayernem zeby byl T-Mobile. Ale jak wrzucam np nielicencjonowany Urugwaj lub własnie nasza kochana Polske to niestety ale mam defaultowe koszulke :/
SS15PL
Mam ten sam problem co Koziou ... wszystkie inne rzeczy wchodzą idealnie, tylko kitsy nielicencjonowanych reperezentacji wciąż pozostają takie same.
sucat
zapomnialem, ze trzeba dac EDIT > LOAD... zeby dzialala... nie wiem jak zrobic, zeby na defaultowym dzialala... ale przy tym pojawia sie inny problem... bo nie wiem czy to blad Konami, czy co... ale w GameGraphicStudio widze, ze bardzo duzo druzyn, ktore uzywaja defaultowych kitsow to ma koszulke chelsea ;/ i czy tylko tak jest u mnie? czy inni tez tak maja?
Dorin
U mnie dalej nie działa nie wiem czemu....
RockSpeaker
Oj mam to samo. Po paru probach, zlikwidowalem jakims cudem Chelsea(cholera czemu nielicenjonowane Chelsea?!) Ale dalej nie wczytuja sie nowe kity.

A apropos nielicencjonowanych: [img=http://img140.imageshack.us/img140/5593/beztytuuma0.th.jpg] tongue.gif
zyga
Podobny problem mam z ALL Unlicensed National and EPL kits/fonts/numbers V1.0 by Roamer.
Wrzucam stroje a ich po prostu nie ma, jedynie w GGS mogę na nie popatrzeć...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.