jak je zainstalować są w formacie png ??
.:KUNA:.
Nov 11 2007, 09:57
Wrzucic przez ggs 7.3(nasz download;p), ale nie wiem za jaki numer
zrobilem plik .bin, ktory trzeba wrzucic przez AFS Explorer do cv_0.img
do sciagniecia
TUTAJPozdrawiam i zycze milej gry:)
i co po zaimportowaniu tego bina masz w grze te stroje polaków? ...bo ja nie.
tak. mam.
tylko musze jeszcze cos pogrzebac, zeby zmienic czcionke na bialy kolor.
Koziou
Nov 12 2007, 14:47
Apropo koszulek. Mam taki problem bo jak koszulka jest licencjonowana to ja normalnie widac np. gdy instalowalem koszulke Celticu z CARLING to lajtowo tak samo z Bayernem zeby byl T-Mobile. Ale jak wrzucam np nielicencjonowany Urugwaj lub własnie nasza kochana Polske to niestety ale mam defaultowe koszulke :/
SS15PL
Nov 12 2007, 14:55
Mam ten sam problem co Koziou ... wszystkie inne rzeczy wchodzą idealnie, tylko kitsy nielicencjonowanych reperezentacji wciąż pozostają takie same.
zapomnialem, ze trzeba dac EDIT > LOAD... zeby dzialala... nie wiem jak zrobic, zeby na defaultowym dzialala... ale przy tym pojawia sie inny problem... bo nie wiem czy to blad Konami, czy co... ale w GameGraphicStudio widze, ze bardzo duzo druzyn, ktore uzywaja defaultowych kitsow to ma koszulke chelsea ;/ i czy tylko tak jest u mnie? czy inni tez tak maja?
U mnie dalej nie działa nie wiem czemu....
RockSpeaker
Nov 17 2007, 19:31
Oj mam to samo. Po paru probach, zlikwidowalem jakims cudem Chelsea(cholera czemu nielicenjonowane Chelsea?!) Ale dalej nie wczytuja sie nowe kity.
A apropos nielicencjonowanych:
[img=http://img140.imageshack.us/img140/5593/beztytuuma0.th.jpg]
Podobny problem mam z ALL Unlicensed National and EPL kits/fonts/numbers V1.0 by Roamer.
Wrzucam stroje a ich po prostu nie ma, jedynie w GGS mogę na nie popatrzeć...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.